Sep 1, 2010

Iftar – Edisi bersama Geng Belog

Peserta :

Diah + Reza
Fathiyah + Syahrul
Anil + Zam
Wawa + hubby
Nad + hubby
Azie + hubby
Ieda + hubby
Tasha + hubby
Cik Senah
Anne
Hanie
Jai
Ida

Lokasi iftar : Rak Thai, The Gardens

Menu :




Seperti di atas. Malas nak taip. Hehehe =p

Menu buka puasa Rak Thai kali ini just so-so. Tak semantop menu last year. Kureng kick lah. Lepas nih, harap Rak Thai buat menu yang gempak macam last year ye. p/s : Luahan hati pelanggan setia Rak Thai =p


Meriah sakan berbuka puasa bersama geng belog. Jam 6, kami mula berkumpul di Rak Thai. Jam 7, hampir semua sudah sampai & berborak sementara tunggu waktu berbuka. As usual, bila dah syiok berborak tuh, macam-macam topik ler keluar. Kepohci. Suasana = Gamat. Hehehe. Anne, topik kamu tuh memang kelakar bangat. Lawak giler hokei. Ada-ada saja ye. Happy counting your hari besar Anne. 30days to go! =D


Geng husband pon sama naik. Tak tau la depa dok cerita pasal apa. Tapi boleh tahan jugak depa punya frekuensi kepohci tuh. Nak challenge kami ka? Hehehe =p

Seronok dengar cerita mom to be, Hanie & Nad. Tinggal sebulan saja debaran mereka nak sambut baby. Mesti excited kan. Insyallah, moga semuanya dipermudahkan untuk korang ye. Perut korang sangat comel. Cheq teringin nak perut macam korang jugak la. Insyallah. Someday =)

First time cheq ketemu Ida & Tasha. Suwit je diaorang nih. Nice to meet both of you.


Trimas pada semua yang sudi datang berbuka puasa beramai-ramai tempoh hari. Dan trimas juga pada mastermind for iftar kali ini, Hot Mama to be, Diah. Hehehe. Raya nanti jumpa lagi ya!

14 comments:

idayusof said...

Nice meeting u too bebeh. keep in touch! :)

~♥ iella ♥~ said...

bestnya dpt buka posa ramai2...

Fathiyah said...

ida : =) kte link awak k.

iella : aah.meriah gitu =) bila2,meh la join.

ummu luqman said...

insyaAllah perut fathiyah pun akan membuncit comel macam tu jugak.. :)

.:ANN512:. said...

ahahahaha!~ kite tergelak sengsorang bile tringat part lawak tu awak. sgttt BEST jumpe korang sume haritu :) boley pulak i sorang jek b2b time tu kan? yeah..dup dap dup dap ni.hehe lagi best korang sume ada masa i kawen nanti.bley kite sume amek pix with bloggers.tihihi :) slamat ari raya fathiyah :)

amElyn said...

wahh.meletops bila bloggers berkumpul..macam seronok jek! =)

fatenton said...

seronoknye jumpa rmi2 mcm ni.. :)

Ainul said...

igt nk p jgk.tp ada jemputan berbuka lain plk hr tue.kalao tak blh berjumpa kamu :)

shafiza jai azali said...

besttt dapat jumpa korang haritu :) nanti raya buat open house jangan lupe jemput aaaa...

xoxo,
Jai

[ Hanie ] said...

heheh dah updet entry..yey!
thanks fathiyah

Fathiyah said...

ummu luqman : tq kak.insyallah =)

ann : takpe, u will join the club soon.u kawen nnt,insyallah kteorg dtg.harus dong!

amelyn : jom la join next time =)

fatenton : meriah bangat.hehe

ainul : ala,kalo tak blh kte jumpa kan...

Fathiyah said...

jai : ada sapa2 yg nak volunteer buat open house tak?hehehe =)

hanie : yey! tq hanie comel

ederq said...

macam setap je! macam besh je korang dapat together2! :)

Fathiyah said...

ederq : next time u join skali tau =) ms kat b2b gath dlu tak sempat nak tegur u