Sep 8, 2010

Eid Mubarak

Selamat Hari Raya!

Tak sabar la nak makan ketupat, lemang, rendang. Bestnyer! =)
Tang bab makan ni la dugaan paling hebat. Dari pagi sampai malam sure dok menguyah jelah. Huh. Berat badan secara automatic akan menunjukkan peningkatan berkadar tetap. Haihhh. Jadi, harus control makan. Sendiri mau ingat beb!

Kami beraya di sini, KL. First time la cheq raya kat KL. Jakun naa. Heee. Perasaan? Sedikit sayu sebab ayah, mak & adik-adik semua balik kampong. Over jer haku ni. Sebenarnya excited jugak nak beraya dengan family in law. Hehehe =D

Dikesempatan ini, saya nak mintak ampun sekiranya ada tersalah kata & mohon maaf atas segala kekhilafan diri ini. Apa yang buruk itu datang dari kelemahan diri saya & apa yang baik itu datangnya dari Allah SWT.

Pada yang balik kampong, hati-hati drive.
Ok. Enjoy Eid mubarak everyone. Jemputlah datang ke rumah kami =)

Salam Aidilfitri 1431H dari Syahrul & Fathiyah
Maaf Zahir & Batin.

5 comments:

Ainul said...

sama la kita pun raya kt kl thn ni & 1st time raya umah in law.moh kita ke open house PM ke.hahaaha
selamat hari raya dr ainul & husband :)

mrs zach said...

selamat hari raya utk fathiyah & suami.
bebaik na bawa keta balik kampung tu.mohon maaf kalau ada kasar bahasa walau tak pernah bersua. ihiks

salam lebaran penuh keinsafan;
puan zach dan encik zach :D

Ms Pancake said...

Selamat hari raya yek fathiyah.. :D

"Fd_kZ" said...

Selamat HAri raye kak ..
Saya pun beraye di rumah mertua di kelantan . raye ke-6 baru saya balik Pt jAwe.. sedeyyyy..
anyway: selamat berGumbIre... (",)

Fathiyah said...

to ainul, mrs zach, tasha & Fd_kZ : selamat hari raya! maaf zahir batin kalo ada salah & silap saya ye.