Feb 16, 2010

White Lace Tale : her dreams comes true

I’m sure most of bride to be or bridezilla harus kenal bangat Ashylla aka WLT rite. Season bride or pengantin basi juga peminat setia blog WLT. Hehehe. Haku ler tuh =p

Apa yang menarik tentang blog Ashylla adalah paparan kerja kahwennya yang sangat terperinci. From A to Z. Lengkap. Close to perfect. Idea – idea kerja kawen WLT sangat da bomb. I loike! Sungguh gigih & brilliant dia mencari kelainan untuk hari besarnya. I'm really admire her passion & spirit in this wedding affair matters.

Ahad lalu, kami ke Penang untuk hadir ke majlis Ashylla. So excited daa =) Kami memang plan untuk sampai waktu ketibaan pengantin. Lepas makan, saya terjah ambil gambar pengantin. Hajat di hati nak bergambar dengan pengantin, tapi masa ni takdak sapa kacau pengantin bersanding. Cheq segan la. Dok tepi pelamin saja la.


Cantik kan pelamin WLT. Nice & simple. Suka suka =) Ash, u r sooo stunning in ur wedding dress, walla!


Ur tiffany wedding theme sooo adorable. Terpesona cheq. Ada latern yang comel. Bunga manggar yang kreatif. Walkway & table centerpiece yang simple & cute. Makanan, memang sedap. Suami cheq makan sampai kenyang tahap gaban la. Hehehe. Ada ABC yang best untuk dinikmati kala cuaca rembang.


souvenier & kad =)

To Ash & Abdullah, selamat pengantin baru. Your white lace tale story had been successful. Congrate! =) Ash, kte terkilan sebab tak dapat bergambar sama. Sori ye.

16 comments:

fabulous.farah said...

a ah. simple dan cantik die kawen

Anonymous said...

cantik2!!! soo sweet.. color yg sweet..

bleh tanye, kad undangan n doorgift dia tempah dimane??

email me, nj.is.naja@gmail.com


tq

naja

fikaryna said...

mmg cantik nya pelamin..dgn kaler biru lembut..cantik..cantik..cantik..huhu..

yunayuni said...

wow..so serene birunya..hehe.tak sabar nak tgk gambar yang shot by photographer.mesti cantik.harap2 WLT post dalam blog dia nanti..hihi..

lemonade said...

suke!
simple!
tp cantiklah jugak!
ehehehe nk brangan jap utk nxt year. =p

Fathiyah said...

fab.farah : cantik kan ;)

naja : ashylla tempah kat indon.awak blh contact dia kat blog dia http://whitelacetale.blogspot.com

fikaryna : ssh nak dpt kaler biru yg cantik cenggini kan

yunayuni : saiful nang amik gambar ash.sila klik blog SN selalu.hehe

lemonade : angan-angan jd kenyataan.insyallah ;)

farah fatihah said...

dah kawen dah WLT. Dari zaman sebelum kita kawen lagi tgk blog wedding dia kan! cantikkkkk!

Fathiyah said...

farah fatiha : aah kan. kejap btl ms berjalan. mmg cantikkkk! :)

m@Ri@ said...

suka kalernya..meletup!

dialicious said...

wah..u dtg penang semata2 ker?rajinnye..hehehe
tp berbaloi.i heard the food it really good and die cantik kan!!

Fathiyah said...

maria : mmg malatop! hehe ;) maria,kte tak sempat nak pi pulau la.kalo tak blh jmpa awak.sori.

dialicious : oh,mmg i plan nak pi penang last week.nak pi umah BIL & ziarah makcik pakcik kat sana.kebetulan umah ash dkt dgn kg ayah i,so blh la pi.da food sgt sdp!;)mmg berbaloi.hehe

Anonymous said...

mi car insurance quotes auto insurance quotes california

Anonymous said...

cheap auto insurance

Anonymous said...

valium online what is generic for valium - mail order valium no prescription

Anonymous said...

valium online valium diazepam efectos - valium pills

Anonymous said...

http://technologiesuae.com/#5193 long does take 1mg xanax work - xanax side effects yahoo