Feb 25, 2010

Hantu TV

Waktu saya masih bersekolah dulu, mak selalu marahkan saya sebab suka gila tengok TV. Kalo saya mengadap TV, sikit punya lama. 12jam mengadap TV, 12jam lagi zzzzzzzz, tido. Memang tak senonoh! Saya & TV, seperti ‘berhantu’. Hantu TV. Hahaha =p

Currently, saya tengah syiok & kemaruk layan this 2 TV series

GLEE =)

Cerita yang buat haku gelak tak hengat sampai guling-guling. Wakaka. Memang kelakar tahap gaban. Tak boleh blah punye. Hadoi, pecah perut! Jalan cerita, penuh dengan drama melankolik yang diolah sempoi & selamber. Cerita nih buat haku rasa muda la. Hehehe. Feel like wanna turn back time & become famous one more time. Hahaha. Perasan no 1 ek. Haku selalu berangan nak jadi cheerleader =p Cheerleader katek. Tak sesuai! Ahaks.

MERLIN =)

Aha, cerita ini juga best! Mula-mula ditayangkan kat tv, haku kutuk gila-gila series nih. Alah, cerita dongeng untuk budak-budak yang tak matang. Ada aku kesah? Sekarang, gila terbalik. Hah, hamek kau. Aku dah terkena TULAH King Uther. Hehehe. Aku pulak yang tertunggu-tunggu next episode. Tak sabar nak tengok Prince Arthur yang kachak & Merlin si ahli sihir kurus kering itu. Hehehe. Em, aku pulak yang dah jadi budak-budak tak matang. Dah siap berangan nak jadi Princess for Prince Arthur. Hahaha. Berangan lagi daaa =p Season finale episode on dis coming sunday. Don't miss it or u will regret. Wah =p

Sampai ke hari ini, saya masih Hantu TV. Ngehehe =p Ada tak yang se-geng dengan saya? Hehe.

Nota kaki : lepak & tengok TV, the best leisure in life =)

19 comments:

susudalambotol said...

esok nak luangkan masa tengok Glee :D

NURUL said...

JOM TGK TV :)

farah fatihah said...

kita sukaaa merlin!


dan kita sangatttt hantu ugly betty!!!!

fikaryna said...

suka merlin jugak..x penah miss! x sabo tggu ahad nih..

Cahaya said...

erm bila dh ssorg kat umah ni, mmg tv ler peneman setia.. Kdg2 rasa sunyi biar je tv tu terbukak..asal ada suara..hehehehe

nur said...

kak fathi...
glee tu channel bpe dh??
ritu tgk die pny iklan tp lupe hehe~

Ainul said...

saya pun hantu tv.hihihi.cite yg harus tgk CSI, the biggestloser asia & terbaru penunggu gunung raya :)

Iena said...

aku juga giler addict ngan MERLIN!

anil lutaze said...

hahahahaha...saya ingt saya akan jrg berjumpa dgn hantu tv..rupanya ada..iaitu awak..serius..kwn2 dan org2 sekeliling semua bukn jenis begitu. nk berkongsi minat pon susah

dr kecik selain tdo, sekolah, msti dok dpn tv..mkn pon dpn tv.

glee saya tgk download nya. sbb wktu kerja saya x menentu. skrg nk abes dah tgk..hihi ..n merlin pon saya tgk. dan gemar tgk lady morgana n dyg dia punya dress...inspirasi..

fabulous.farah said...

suka glee..ulang 10x pon tgk jugak..heheh

Fathiyah said...

susudalambotol : tengok hidd jgn tak tengok =)

nurul : lets jom!

farahfatihah : kte pon suka gilak ugly betty.bila season baru nak start ni?? cptlah.hehe

fikaryna : ahad ni kte tgu dpn tv!

cahaya : sama la kte.kami berdua ni pon bukak tv 24jam kat umah.hehe

nur : hi nur.channel 711,star world.hari rabu.mlm.lps american idol.

ainul : kte pon suka biggest loser & CSI.erm,cite seram kte tak suka sgt.tkt.hehe

ina : hehehe.aku tau ko mst tgk citer ni weh! =p

anil lutaze : wah,kte se-geng la ni.geng hantu tv.awak,kte pon cm tuh dlu.mkn pon dpn tv.hehe.yup.bj lady morgana lawa kan.hmm,nak buat satu cengitu lah =) jom anil.

Fathiyah said...

fabulous farah : wah,awak ulang tgk 10x?mmg best kan =)

m@Ri@ said...

sy pn hantu tv..giler..serius

Aus MeLankoLik said...

hahahak m hantu tv ??
lame dah x tgk tv..
skang kurang cite aksi la..
byk cinte2..
kekeke

suryana said...

hantu?..ish,nape dibelanya antu tv ni..ish..ish..ish... :P

suryana said...

hantu?..ish,nape dibelanya antu tv ni..ish..ish..ish... :P

.:ANN512:. said...

yeay! finally dapat jugak cari kamu..thanks sbb link i..hehe..nice chat with u aritu kat sab's wed..

take care dear :)

p/s: i suka jugak GLEE!!!~ i dah ter miss 1 episod yg last week..nasib ada marathon..hehe..

*pose2 tangan nyanyi lagu DONT STOP..lalala..*

nizza-abira said...

akk pun suka glee, besh kan... =)

Fathiyah said...

maria : hehe.kte serupa =)

aus melankolik : aku pon tak tgk cite cintan cintun.hehehe

suryana : antu tv tuh power sgt ana.hehehe =p

ann : nice chat wif u too.kamu sgt comel la ann. wah,ramai geng glee nih.hehe =)

nizza-abira : okeh! mlm ni ada glee kak =)