Nov 25, 2009

Musim kenduri kahwen!

2bulan ini, bulan semua orang sibuk soal kahwen. Orang yang nak kahwen sibuk. Orang yang nak kahwenkan anak sibuk. Orang yang dapat jemputan kahwen macam kami pun sibuk! Bukan satu dua kad, tapi berbelas-belas. Setiap hujung minggu sudah pasti. Macam mana la cheq nak diet ni =p Alasan lagi. Insyallah,kalau tiada aral melintang, kami pasti tunaikan jemputan =)

Majlis walimah minggu lepas,

puan anul yang ayu =)


Anul Suhada & pasangan (suaminya belum sampai lagi ketika ini). Tema, merah putih. Cantik. Gabungan warna yang menyerlah, membangkitkan seri. Anul, peta ke rumah awak memang perfect. Senang akak nak cari rumah. Tak sesat. Hehehe. Tahniah anul =) Moga bahagia hingga ke akhir hayat.


Farhana & pasangan. Tema, peach + cream. Walla. Suwit aje pengantin. Suka la gabungan warna ni. Table centrepiece dibuat sendiri oleh pengantin. Bravo =) Lupa cheq nak snap gambar table centerpiece itu.




Pelamin memang mantop. Simple & nice. Vase putih & lampu ala english tu yang paling menarik perhatian kalbu. Saya soooka. Hehehe. Selamat pengantin baru Farhana =) Ucapan standard. hehehe.

Nota kaki : hari ini ulangtahun kelahiran bonda terchenta. happy birthday mak! =)

9 comments:

hazlina said...

Bestnye makan nasi minyak free..hehehe!!

anil lutaze said...

aahlah...agak unik lampu tidur kt pelamin tu

m@Ri@ said...

ujung thn mmg time utk mkn ns kenduri kan..tp dah sarat2 mcm ni mcm susah nak g kenduri..huhu..tambah2 yg jauh dr kawasan..

easyou said...

sweet pelamin y 2nd tu..;)

me said...

terima kasih sis for coming..terkejut...tapi seronok....wish me luck....astalavista222 aka anul...hhahahaha

Fathiyah said...

Hazlina : kenduri situ sana sini =p hehehe

Anil : yup.lampu itu memang menangkap mata. Satu lagi idea for wedding =)

Maria : masa sarat ni, elok jangan jauh-jauh tau awak. Kalau ada kenduri dekat-dekat tu bolehla awak pi. Kalau jauh, kirim salam sayang kat pengantin aje =) eh,kirim hadiah pun boleh. Mesti pengantin suka.

Easyou : suwit kan =) jatuh hati btl kat pelamin tuh.

Anul : sama-sama. All da best! Hehehe =)

Lyana MK said...

wahhh ..suke bace.....sweet sgt...
senang2 gi lah blog personal yana gak http://lyanamk.blogspot.com

FARHANA JAMIL said...

glamor lak pelamin cheq kat sini ;) hehehe...tq for coming & this entry.

Fathiyah said...

Lyana MK : =) thanks 4 reading my blog.ok.insyallah,akan singgah jua.

Farhana Jamil : pelamin cantik =) kte berkenan sgt2.ok.sama2