Nov 9, 2009

Godaan Stik

Godaan yang tak mampu untuk ditolak =p

Mesti mau!
Sapa boleh say no bila husband terchenta mahu belanja kamu makan yang enak-enak? =p Buah hati mahu belanja sempena my birthday celebration at Victoria Station. Sangat teruja! Dah terbayang stik panas & lazat. Yummy.

Nafsu makan cheq ni, memang la besaq tahap dinasour. Mahu saja order macam-macam. Bengkok laki cheq nak bayaq na. Tapi memandangkan perut cheq saiz xs, order basic pun udah cukup. Hehehe
Jom tengok menu yang cheq order.



mushroom soup : yang ini kegemaran encik syah =) rasanya lebih kurang seperti mushroom soup campbell. boleh buat dirumah saja kan.

bun + garlic bread : sedap. makan time panas-panas, terasa macam kat Paris. hahaha

drink : ice lemon tea for me (seperti biasa, cheq mesti pekena teh), mango juice for him

starter : nachos. rasa nachos sejati. complete ingredients. cheq rasa nak try buat nachos sendiri la =) wait & see my homemade nachos. ewah.



main menu : VS minute steak. memang patut pun namanya cenggini sebab in a minute dah steak masak. cepat. VS grilled steak with mushroom sause. enak. cendawan yang comel =)


desert : tak ada sebabnya kami sudah full =) hehe.hajat di hati mahu Thick Rich chocolate cake yang sangat indulgence. next time. harus.

sempena sambutan ulang tahun ke-20, VS menganjurkan peraduan 20 sizzling years dengan menawarkan hadiah lumayan. dengan berbelanja RM100 ke atas dalam satu resit, anda mungkin berpeluang melancong ke London & Paris. wah, sangat menarik kan! peraduan berlangsung sehingga 25 januari 2010. Ha,apa lagi,jom sertai sekarang. Mana tau untung sabut, dapat pi London. Saya dah sertai & sekarang sudah verangan daa =)Hehehe.


Kami yang tengah berangan nak honeymoon lagik =p

7 comments:

Iryani Noor said...

uiiii terliur nyer tgk steak tu.. tak pernah try mamam kt VS lg... harus ajak encek hubby la mcm nihh =p

cik mas said...

sungguh menggiurkan makanan2 itew.. pasangan yang amat sepadanla fathiyah n hubby ni.. suka tengok :D

Fathiyah said...

iryani : trylah kak.sedap ;)yg pasti confirm kenyang.

cik mas : ish,mmg sgt menggiurkan.hehe

m@Ri@ said...

telan air liur tgk mknn itu..

diHa said...

kak long, ok tak harge kat VS??
kalau macam steak tu, sepinggan berape ek?? lokasi VS ktne??

en_me said...

ammvoiii nak hanimoon lagikkk.. ihiks

Fathiyah said...

maria : awak,hepi bday! =) ajak la husband mkn steak.kat penang pun ada VS

diha : ok.berbaloi-baloi.hehe.kalo portion besar,above rm50.kalo medium portion mcm menu yg kak long amik tuh below rm50

en_me : lama tak jenguk en.me.kabare? mst mau honeymoon.tiap2 thn.hehe.voley?