Jan 4, 2009

New Chapter

I think it's not to late to wish salam maal hijrah 1430H & happy new year 2009 to everyone ;) sungguh pantas masa berlalu...
for sure ramai yg sudah membuat list for new year resolution
for me..let it be first! then later we talk about it..hehe
jgn jd seperti tin kosong..
berbunyi 'ktang ktong',but end up nothing
but,the resolution is a must!!! baru la ada target in ourlife..btl kan?


last weekend,ida (tmn melati clan) was engage wif her on-off bf
hehe..jodoh kuat tu..putus then sambung semula
congrate ida ;) wish u all da best wif wed preparation after dis
(i loike her mini pelamin..she did herself!!! cun)

aha..my schedule getting buzier & tight every single week..
ada aje benda yg haku nak kene settle about my wed..
alhamdullilah,kad dah diedarkan..
ada sikit2 lagi la yg nak kena pos
erm..I think everything is under control..hehe

ok,about my nikah outfit,almost there ;)
baju-settle,kasut-settle,tudung-not yet complete
(saya suka baju nikah ekin..hehehe..so sweet...tp,nak baju cam tuh sure haku tak mampu..ribu-ribuan tuh..huhu)

for reception,my outfit still in progress..
hopefully by dis weekend or early next week dah blh fitting ;)

the rest,dah settle
oh ya,jurunikah pon dah dicop!hehe
alhamdullilah..dapatla den kawen..haha








all dis pics was taken in dis week
haha..semasa dlm progress hunting for wed things etc
penat seyh..but,hey..it was fun ;)
spent a quality time with my best frens..hehe

kopi kluang mmg best tahap gaban!!! kaw kaw beb
mmg segar bugar mata haku smpai malam
fira,ko blh tdo ke???hehe..or ko dah berjaga smgu dek penangan kopi kluang..haha
dis one,must try okey..rugi tak try..haha ;p











then,on sunday,makan2 wif my bff ;)
pasta the Itallianies..sedap
but cannot go..haha ;)
surrender half way..tabik spring kat sapa yg blh finish 4bowl of pasta tuh..hehe

nota kaki : dear zura- aku mmg sedey sbb ko takde ms aku kawen nnt..huhu..kamu akan berada nun jauh di negara matahari terbit itew..(bli kan aku hadiah kawen dr jepun bley???hehe..aha,last word from me..on our last met,I'm still perawan,but by the time u come back here I'm not perawan anymore..haha ;p

16 comments:

susudalambotol said...

kalau pergi kluang station makanan kegemaran kita nasi ayam merah ;)

juelee said...

kak nnt saya emel alamat ye..
hehehe
skang takde kat opis malas lak nak buka emel yahoo...

azie said...

Alamak..kita org johor ni pun tak rase kopi kluang lagi..hehe Cop..kita nak jumpa fathi masa perawan lagi ye =)

Fathiyah said...

susudalambotol : nnt kte nak try nasi ayam merah gak la..hehe..kita makan kfc hr tu..kluang fried chicken..hehe ;)
garing..sdp..tp masin skit..

en_me said...

kluang station katner tewww..
btw my dear, nanti me emel address one uoolssss k..

ungu violet said...

nanti i email ye..
tak surelah fathi, rasanya tarikh korang sama..cuti raya cina kan?

nixa said...

nota kaki kamu sgt.. aaa.. seksi.. wakakaka!

efmumsgirl said...

hahhaa... aku sudah jumpa kamu time kamu masih perawan lg.... huhuhu.... kenduri belah kamu nanti pn kamu msh perawan lg kan..... ekekeke... time belah die, donno maaaaa!!!!!!!!

Ecah said...

siap ade nota kaki tusss.. perawan ke tak perawan.. hak3x.. fathi, kad da pos ke lom? ehehh.. thanks k invite.. insyaAllah kitorg dtg bawak anak.. chewwahh..

Fathiyah said...

juelee : akak dah dpt add awak..thanks :)

azie : ok.kte jmpe nnt ye ;) tak sabar nak jmpe azie

en.me : kluang sattion kat one utama ;) ok,saya tgu emel dr en.me

ungu Voilet : aah,same date..baru teringin nak gi kndr hidd.hehe..

Fathiyah said...

nixa : hahaha...seksi ker??? ;p

efmumsgirl : amboi2...hehe..tak sabar nak tgk ko melaram pakai baju pregnant..hehe ;)

ecah : kad on da way..hehe

ungu violet said...

mcm ni kita kena rushing g kenduri kamu berdua :)

azuradaud said...

hahahahaha(gelak jahat dan gelak besar)..wahai perawan..masa ko telefon aku ari tu pun ko masih perawan..like farah said..she got time to see you in a twice time before you are not perawan anymore(nakal sungguh kata-kata mu itu).i.allah i will get something for u if i have enough time to shop and have extra money(kul 4.30 p.m dah gelap (5.30 waktu di jepun))selsema aku dah jadi cam hingus yang beku(yarkkk cam geli sket..huhu)k la perawan..i hope u have a time to read my comment before you're not anymore))good luck beb!!moga2 aku balik nanti ada berita gembira dari ko..jgn letak nama muhsin tau!!!huhu marah muhsin kalo dia baca..k once again selamat pengantin baru, semoga kebahagiaan menjadi milikmu dan jadilah isteri yang solehah, jaga diri hiasi peribadi..all the best!!!

Fathiyah said...

ungu voilet : srh ein hati2 drive.biar lmbt asalkan selamat.korang tuh berdarah manis..cewah..hehe ;)

Fathiyah said...

azuradaud : ko dh smpai japan ye..hehe..ish,kalo aku yg jenis pg2 bersin & hingus ni,lg teruk la agaknya..(aku bdk hingusan)hahaha...korang ni,ada2 je..weh,express gila..rilex beb..kayuh prlhn2..hehe..
insyallah.thanks a lot zura..miss u..hehe

googler said...

gucci
gucci bag
gucci handbag
buy gucci
gucci wallet