Jan 23, 2009

Baru kahwin :)

Alhamdullilah :)
syukur saya ke hadrat Ilahi...
syukur yg tak terhingga kerna dgn izinNya,
saya & syah sah bersatu sbg suami isteri pd hari ini
tepat jam 10.20pagi
dlm suasana yg barokah...
dinikahkan oleh ayahanda tercinta
bersaksikan saudara mara...

sudah selamat semuanya
terima kasih atas semua ucapan tahniah kalian..
sungguh terharu :)

insyallah,saya akan update asap..hehe
so,by the time being,happy viewing my wed preparation first


lip lap lip lap *wink*


pink kaler...haha


relax time...hehe..best giler bdnku diurut


hantaran...sebelum....selepas???hehe


gigih..LOL


orang kuat kenduri..hehe

nota kaki : rasa sgt lega...kini saya milik suami..penchinta setia :)

11 comments:

juelee said...

tahniahhh kak...
hepi for you...

nixa said...

congrats!


malam ni ape plan?


hehe..

aishah said...

salam kak fathiyah,
sorry tak dpt dtg yr wedding haritu.
mmg ingt nak dtg pun.tapi terlalu byk appoinment sampai nak lari jap pun x sempat.smpai ptg dok buat facial.huhu :(

neway,congrats on yr wedding. :) tak sabar nak tunggu pics from the wed.

Ecah said...

Hi CONGRATSS MY FRIEND!!!!
So amacam kehidupan baru??
Siap ada fotostat barangan boikot Israel lagi.. thanks for inviting okay..

ungu violet said...

cantik bilik awak!!!!

dibiuscinta said...

TAHNIAH2!!!MOGA KEKAL KE ANAK CUCU..DAN BAHAGIA SELALU

m@Ri@ said...

tahniah..get ur blog add from farah..happy for u..n u look serius cantik that day..suka tgk awak n that kaler..so sesuai..

Fathiyah said...

juelee : thanks jue :) awak dtg tak mjls akak hr tuh?sori kalo akak tak perasan awak :)

nixa : thanks nixa :) aku xnmpk ko la ms mjls aku.ko tak dpt dtg ye?

Fathiyah said...

aishah : wslm aishah :) oh.ye ke..takpelah.awak mst bz sabtu lps..anyway,thanks 4 ur wish aishah.nnt akak upload wed pics k..tgh tgu pics dr photog..lama lg tuh..hehe

ecah : thanks 4 coming ecah :) tak sangka dpt jmpe awak & baby...hehe..yg flyers boikot israel tuh idea makcik kte..dia yg buat tuh..hehe

Fathiyah said...

ungu voilet : hehehe..buat sendiri saja tuh..tibai..haha :p

dibiuscinta : thanks awak :) insyallah...

maria : thanks maria :) (segan la plak..hehe)

susudalambotol said...

cantik bilik awak. tahniah ye :)