May 31, 2010

Aksi Muda Mudi

Hmmm…
Korang, aku terkenang nostalgia zaman muda dulu la. Zaman study di UTM. Hati meronta nak kembali ke masa itu. Kalau boleh la. Hehehe.

Zaman manis aku dengan member kam-cheng sehati sebulu. Syiok! Kalau aku nak recall semuanya satu persatu, memang tak tercerita lah. Biasanya kisah lawak bodoh, perkara yang memalukan yang kita paling ingat sekali. Hahaha. Aha, kisah sedih juga tersimpan rapi dalam hati. Itu namanya memori.

Moh kita layan gambar aku dikala umur hingusan. Comot seyh. Memang selenge. Hahaha. Itu pasal takda yang berkenan gamaknya =p


Freshies. 1st year nih beb


Inilah Geng 10 Budak Hitam


Ronggeng di Sunway Lagoon


Raya situ sana sini


Geng kaki tour raya. Hehehe


Kat stesen LRT pon amik gambo? ngehehe


Aksi Sengal. Hahaha


Geng Nasyid???? =p


Aksi Drift!!! Haha


Ok. Smile


Ditepi pantai yang indah.....Desaru


Kelas terakhir bersama lecture yang hensem
Spot my sembab face! Tak cukup tido


Tesis siap! Lega... Phewww


Yes. We did it!


Hepi sampai mata pun stim. haha


Aksi balingan topi yang tak menjadi


Graduate dinner. First time saya makeup. Hehe.
Sangat lah tak pandai. Voley lah kans =p


Tour from JB to Tumpat,Kelantan
Naik keretapi sampai kebas punggung


Renung masa depan. wakaka




Gaya PATI. wakaka. Maaf pak, kami ada permit pak =p


Oh ya. Saya mahu ucap ribuan terima kasih pada semua yang sudi follow, baca, intai & jengah blog ini. Trimas kalian. Kalau ada yang mahu bertukar link blog, silakan. Saya sentiasa sudi =) Yang mana pembaca senyap tu, trimas banyak-banyak.

Tempoh hari ada pembaca tanpa nama tanya saya tentang brand folic acid yang saya consume. Dulu, saya ambil folic acid dari Gynea. Gynea cakap kalau mahu beli folic acid kat farmasi & klinik pon boleh. Tak kisah brand apa pun. Sama saja. Biasanya saya beli folic acid di Watson & Guardian, RM3.00 for 5strip. Kalau kurang pasti, tanya saja pada pharmacist yang bertugas ya. Harap info ini membantu kamu =)

Nota kaki : Minggu ini den bersemangat nak update blog. Banyak yang menarik. Jeng jeng jeng. Stay tune everyone! Konon-konon suspen ler tuh. Hahaha =p

11 comments:

easyou said...

meriah kan masa study.. UTM sanjungan bangsa..lagu sentap bulu roma ;)

NURUL said...

tiba2 saya pun teringat zaman study dulu. eh fathi muka awak sama kan dulu dan skrg. tetap kurus

susudalambotol said...

gambar kat LRT tu kelakar! :D

Ainul said...

UTM ttp dihati.hihihi kelakar kan bila tgk mula ms 1st year dl.mcm naif giler.

lemonade said...

ahahaha aksi sengal yg sangat comel la kak fathi. =)

Khairul Fathi said...

Aku la salah sorang silent reader tu =)

Zainur said...

Cepat sungguh kan masa berlalu...rs time tu enjoy jer...huhu

Fathiyah said...

easyou : wah. lagu tuh mmg meremang bulu roma lah.hehe

nurul : zmn study plg est kan awak.kte kurus? maintain debab je sebenornye.haha

hidd : hahaha.mmg pon

ainul : sgt2 naif.skema.hehehe

lemonade : ntah hape2 je kan.mmg sengal.hehe

khairul fathi : hah.ko ye.krm slm kat wife ek.

zainur : btl2 =)

mawarbiru said...

dah lama jadi silent reader..
best baca blog ni..truskan ye..chaiyok!!

mrs zach said...

aduhaii..sayu plak tengok entri ni. rindu hari-hari di perbukitan bangi..makan maruku dalam kelas malam, buka puasa dalam kelas sebab lecture smpi malam...huhuhu..sangat bestt..

Fathiyah said...

mawarbiru : terima kasih =)

mrs zach : buka puasa dlm kelas???mst memori plg dikenang seumur hdp kan =)