May 18, 2010

Sepatu VS Tas Tangan

Dua benda yang perempuan harus ada.
Den bet 80% perempuan mesti ada 2benda ni. Kan kan? =D

Tag dari Ina Achik aka Cik KakikuSukaBerjalan

Sepatu kegemaran.


Lewre Swarovski Sling Back in Rusty Pink. Terpukau dengan bling bling itu =)


Valentino Rudy Peep Toe in Grey. Love the pattern at first sight.


Eclipse Double Ribbon Peep Toe in Off-White. Comel.

Yang ini geng stilettos. Saya paling suka patern peep toe. Suka tengok jari kaki tersembul keluar. Hehehe. Can’t help it. I think it is sexy. Ya ka? ngehehe.

Amboi amboi.. semuanya sepatu tinggi, Cik Fathi ni tak pakai flat ka?
Eh... Cik Fathi memang pakai flat shuz lah. Sebab badan dia berat. Kalau sejam dua pakai stiletto dia boleh la tahan. Tapi, kalau 5jam, kaki dia akan bengkak disebabkan tekanan yang maha hebat dari atas, terutama berat jisim peha dia. Hahaha =p Flat shoes memang faveret nombor 1 den! Yang ini sepatu belasahan den lah.


Crocs Malindi in Purple Plum. Relax.


Hush Puppies Active Leisure Shoe in Brown. Comfortable


Aha, tak ketinggalan juga, selipar jepun!
Feveret gue bila melepak kat maple. Amacam? Ada gaya tak? Wakaka =p

Ina, kira langsai la hutang aku naa. Hahaha.


Tag dari Farah Fatiha aka Goblogbyfarah

Apa yang ada dalam tas tangan saya?


Handphone (tiada dalam gambar, tapi benda wajib ada)
Camera & transfer cable
Kunci rumah & kereta
Hand sanitizer
Cermin
Lip gloss
Loose powder
Pen & Notes
Wallet
Pantiliner (ooopsss, bukan untuk tontonan umum)
Tissue
Folic Acid (buat masa nih, memang harus ada dalam handbag lah)

Ok. Cukup cukup. Kalau diikutkan banyak lagi tok nenek dalam handbag gue tu. Tapi, kalau nak dipertontonkan semua, kalah beg raket badminton Lin Dan. hahaha. Haku nyampah tengok Lin Dan. Stop. Nanti aku emo =p

Saya mahu tag :
Ina Achik (tag tas tangan)
Farah Fatiha (tag sepatu..hadiah birthday..hehe)
Elis aka Lemonade
Ryna
Sofa
Hidd
Hanie
Atiqah Adnan
Farah Azmin
Fab Farah
Pja aka Merahjamboo (kte tau awak sangat free sekarang..hehe)

Silalah buat tag ini pada sesiapa yang sudi.
Sila sila. Jangan malu atau segan
Ai tau U mahu tapi malu... Kan kan? =D Hehehe

15 comments:

mamamarissa said...

selipar jepun juga yg menawan kalbu :P

Cik Belle said...

cantek-cantek kasut nyer.. pandai fathiyah shopping kasut! =)

goblogbyfarah said...

haha, mana awak tau kita ada dapat kasut as bday gift????pandaiiiiii!

Iena said...

k gud... hutang dah dibayar ngan jayanya... aik, aku plak kena tag sbg interestnya ya... k2... akan kulangsaikan nanti...

Iena said...

eh lupa nk gitau... sepatu kelabu itu menggoncang jiwa ragaku... :)

m@Ri@ said...

wah byk kasut awak..sy ada 1 ja..haha...ni dlm usaha nak tambah 1 lagi..hehe..

Anonymous said...

majong free online games

http://majong.socialgo.com

[ Hanie ] said...

huhuh anda mengetag sy kah itu? kalau jawab tak ambik gambar boleh? hahaha tgkla..rasenye handbeg kite la yg sgt sedikit isi dlm nye :P

cahayasuci said...

ah ah ah nnti sofa buat ye... kne ambk gmbr kasot2 yg burok itu le
=p

mrs.syeDiz said...

heheh.
suma nmpak cam kasut baru!

Durruz said...

crocs mmg comfy. mase karoke pakai sambil lompat2..layan jek..hihihi

Fathiyah said...

mamamarissa : betul!

cik belle : hehe =)

goblogbyfarah : ehehee.kte kan nujum pak belalang

Iena : hah,turn ko plak ye.hehe

hanie : aha,awak kene bg petua mcm mn nak kasi brg sikit dlm handbag

cahayasuci : hahaha

Fathiyah said...

mrs.syediz : kalo close up sure nampak daki kat sume kasut tuh.hehe

durruz : crocs mmg syiok lah!

Anonymous said...

pn, boleh sy tau puan mkn folic acid jenama ape?

Anonymous said...

pn, boleh sy tau puan mkn folic acid jenama ape?