May 14, 2010

Piala Thomas...Semangat!!!

MALAYSIA BOLEH!

Aku tau

Mesti ramai tak menaruh harapan tinggi untuk Malaysia menang petang ni. Lawan Malaysia bukannya senang. Bukan calang-calang team weh. China maaa. Sigh. Awek cina manyak lawa woo. Hehehe.

Kalau player Malaysia main lebih baik masa lawan Jepun tempoh hari, peluang untuk ke final tu cerah lah sikit kan.

Kalau main bersungguh-sungguh.

Kalau main macam haram, mana boleh menang. Siapa nak sokong kau Bro. Ish, aku dah start emo ni. Baik aku stop. Kalau tak, ke laut.

Minggu ni, aku tak layan Adamaya. Aku tengok gitu-gitu je. Alah, aku dah boleh budget ending dia macam mana. Hehe. Glee pon aku bo layan. Naseb lah. Takpe, Glee ada ulangan hujung minggu. Tak rugi pon. Baru 1st episode terlepas. Haha.

Thomas Cup lagi penting kawan. Minggu ni aku mengadap badminton sajor deh. Haha. Aku suka. Suka perasaan berdebar-debar tuh. Macam perasaan nak kawen dulu. Wakaka. Jantung aku berdegup kencang. Wah =p

Apa-apa pun, aku tetap sokong Malaysia beb. Semangat patriotisma aku masih jitu. Membara. Hahaha. Petang ni, aku balik rumah on time. No overtime. Macamlah hari lain aku overtime. Haha. Korang pun sama. Balik awal tau. Mesti bos korang pun balik awal. Kalau bos korang tengok Thomas Cup jugak la. Hehe.

All the best to team Malaysia

Kalah atau menang, biar dengan penuh maruah. Gambate! =D

8 comments:

Cahaya said...

Ok fathi set.. kita jerik kuat2 ptg ni..biar gegar blok B1 tu.hehehe

mamamarissa said...

yup...malaysia boleh!!!

NURUL said...

semangat berkobar2
malaysia boleh. yeahhh

goblogbyfarah said...

datanglah sakit jantungku petang ni!!!!

fabulous.farah said...

tukar2 siaran tengok..haha

[ Hanie ] said...

heee mmg semangat kan! tatau la ptg ni gegar agaknye dinding2 rumah huhu

Nur Eira said...

Huuu agak kecewa dgn kekalahan kita tp tetap tabik pd sume pemain sbb sekurang2nya diorg jd pencabar gak utk pasukan lwn. bukan senang2 je nak bg diorg score

Btw, fathiyah, ni ira awam 1 TIKL. kite ade jumpa masa kenduri ana kt PJH aritu kan =)

Fathiyah said...

Cahaya : okeh.gegar takpe,jgn tumbang.hehe

mamamarissa : Ya.malaysia boleh!

nurul : yes!mmg smgt habes

goblogbyfarah : hehee =D

fab.farah : tak thrill lah.hehe

hanie : wah.smgt ibu mengandung nih.hehe

nur eira : hi eira.nnt kte ak link awak tau