May 12, 2010

Ooooo… Shit!!!

Waarrggghhhhhhhh !!!!!!!

What’s going on here? Kenapa?
Apahal entry kali ini sangat brutal tak boleh blah?
18SG. Ganazzz dengan kata-kata terlampau. Uish. Beware.

Ini bukan entry keji ye.
Keji tak keji la jugak. Wakaka =p

Topik hari ini, bicara tentang t**k.
Wa lasa ini topik manyak baguih woo. Lu olang kena baca maa.
Okei. Stop mengarut sat. Nanti hang pa cakap, apala cik Fathi ni, dia mencarut ka, mengarut ka ni??? Ada ka patut dia suruh kita baca pasai t**k.

Sabaq-sabaq. Hang pa baca dulu na.
Kalau hang pa tak baca, hang pa jugak yang rugi. ngehehe =D

Maklumat ini adalah sebagai pengetahuan untuk semua. Tentang kepekaan kita terhadap kesihatan diri. Adakah tubuh kita berfungsi dengan sebaiknya? Ok. Sila buat kuiz ini dan kamu akan dapat jawapannya. Hehehe. Buat jangan tak buat =D


Click the pic to enlarge

Bagus tak kuiz nih? Hahaha.

Confirm lepaih ni ada yang intai lepas berak. Hahaha. Jahat kan cheq ni. Lagu mana cheq tau? Biarlah rahsia. Wakaka. Ini cuma senda gurau je ye =) Have a nice day semua. I Lap U all. Muah *_*

Nota kaki : I'm lil bit sewel today. Hahaha =D

13 comments:

Atiqah Adnan said...

hihi..
dah buat daa. tapi macam tak pasti je jawapannye.. hahah.. sebab lain-lain huhuuu~

fabulous.farah said...

haha..ingat u marah sape la fathi. orang tua2 tak kasi tgk tahi. nanti otak lembab ooo..

goblogbyfarah said...

eee..yucksss!mana leh tgk t**k sendiri, nanti lembab. tapi kadang2 tertengok kan??hahahaaaaaaa...

Nariko said...

Hahha tergelak i.. Loq laq la hang ni fathiyah

susudalambotol said...

hahahaha. fathi ni buat gempak jelah.

kupaslaroren said...

ok. sy nyer result quite healthy
hahahahah :S

mamamarissa said...

fathi, ini mmg lawak sehhh...yucksss

m@Ri@ said...

wah kena intai ka t**k pas ni..heheh

merahjamboo said...

eheheh..ingatkan kenapalah mengamuk tiba2;p

Sha Pattinson said...

lerrrr ingatkan aper ngamuk tak psl2 rupa-rupanya hikhikhik

Fathiyah said...

Atiqah adnan : mmg susah nak pastikan kes nih. Dah la makruh kalo tengok. Hehehe.

Fabulous farah : memang tak boleh tgk pon. Hehe. Nnt gelap hati.

Goblogbyfarah : tertengok kah? Hahaha

Nariko : hehe. Cheq selalu loq laq nih =D

Susudalambotol : hehehe. saja ja bikin gempak =)

Kupaslaroren : hehehe. ya ka??? =)

Mamamarissa : =D

Maria : hehe. Jangan awak. Nnt otak benak. Kalo ‘ter’ tengok??? hehe

Merahjamboo : saya tak marah daaa.hehe

Sha Pattinson : rupa-rupanya??? hehe

jane said...

hahahhahahhahha
ni kategori apa ek?

takut nk tgk
hahahahhahha;D

Fathiyah said...

jane : hehehe =D