Jul 19, 2009

Yang manis-manis saja

Badan lesu untuk kesekian kalinya.lemah..saya paling letih bila keadaan ini berlarutan.saya cuma perlukan ini! ya! yang manis-manis saja ;)



ini antara kegemaran saya.eh,tapi ada banyak lagi.hahaha ;p
saya nak ice cream Baskin Robbins, Donut Big Apple, Secret Recipe Cake dan kek cawan aka cupcakes. Urgh,teruknya nafsu makan kamu ;p
kebelakangan ni saya sangat-sangat menginginkan cupcakes
ya! saya perlukan pertolongan anda.sangat-sangat!
boleh sesiapa rekemen cupcakes terbaek?

jasa kalian didahului dengan ucapan trimas :)

nota kaki : sopa,teman kak long pi Baskin Robbins dis wik jugak tau.next wik tlg beli coklat ni kat KLIA okey ;p

16 comments:

cahayasuci said...

amboi bnyknye pesanan... huk3 yolah...
nak cup cakes buat sndiri je lah =p

m@Ri@ said...

sedap nmpk coklat tu..jom cari coklat pas ni..hehe..

Iryani Noor said...

ehehhe.. sama la ngan akak..
asyik nk yg sweet2 jer...
erm cuba try kt sini.. http://heycupcakes.fotopages.com/
dulu time kawen akak order ngan die.. sedap.. tp die nyer order slalu full...
or this one.. tak pernah try tp ramai kate sedap..
http://berryliciouscakes.blogspot.com/

dibiuscinta said...

wah sebut mcm2 yg enak2 je plak tu..terliur saya baca pagi2 isnin ni. apapun jaga kesihatan ek..kalo da D&C tu kena pantang cam org bersalin ek..org kata la. bkn sy kt..hik..

astalavista said...

hurm...coklat.......suka suka...

ungu violet said...

cupcakes wondermilk sedap kot???
kalau kat putrajaya ada bakefreshly, comel2 cupcakes dia..
haih tiba2 kita pun teringin benda2ni semua..nafsu nafsu!!!

mrs SyeDiz said...

saya pun suka cupcakes, terutama yg topping chocolate ganache sgt sedap!
kalau di putrajaya boleh try yg ni:
http://cupcakedazzle.blogspot.com/
or
http://dalissacuppacake.blogspot.com/
or
http://bake-freshly.blogspot.com/

dalissa & bake-freshly my fren ckp sedap. dorg penah beli.
saya salu beli dr cupcakesdazzle.

happy trying!

Cahaya said...

alahai...choc tu,sekurang2yer seminggu baru sy bleh habiskn satu bar tau..ermmm xbrape nk gemar la..hehe

nizza-abira said...

fathi,
yg ni pun ok gak. akk tak pernah rasa tp dok baca komen org aje. Lgpun kat desa pinggiran putra ni aje :)

http://pnutcakes.blogspot.com/

Shifa said...

sama la ngan kita.. kalau rasa bdn lemah2, sure nak coklat.. tp coklat cadburry aje ok? hehe..

Fathiyah said...

cahayasuci : klong takd oven lg ye ;p

maria : mmg sedap! jom!

Iryani : thanks kak yani.will try :) hehe

dibiuscinta : mmg kene pantang mcm org bersalin pon iza.tp,tempoh pantang kte dah pon hbs ;) best2

astalavista : hehehe ;) sama la kte

unguvoilet : wondermilk mmg sdp!tp jauh la nak gi sana.cupcakes kat putrajaya kat mana awak?

mrs syediz : awak,thank u soooo much.blhla kte try order ;)

cahaya : aih,kte sehari pon blh hbs.terukkan ;p

nizza-abira : thanks kak niza :) blh try pasni

shifa : betul3.cadbury je yg boleh anak tekak terima.hehe.demand :)

nixa said...

hmm.. ngidam ker puan?

susudalambotol said...

saya kurang gemar chocs. tp kalau ada depan mata baru mkn.

tak boleh bawak awak pergi langkawi la camni :P

tia tyot said...

wah kakak ni..dahsyat betul...
tapi kita masuk hari ni dah dua hari berbuka big apple donut..ngeee

Ilyana said...

suke nye mkn cokelat ekk..

Fathiyah said...

nixa : yg ni mmg hari2 mengidam.hehehe ;)

susudalambotol : ms gi langkawi,kte rs nak borong sume coklat kt sana.hahaha ;p

tia : ala,best nye mkn donut :) puasa ganti ye..

Ilyana : mmg suka bebenor ;)