May 13, 2009

Are u smarter than a 5th grader???

Saya peminat game show. Hari rabu malam khamis, sure saya akan tunggu game show nih. Jam 9, channel Star World,711. Suka la tengok gelagat dan ekpresi budak-budak comel yang cerdik pandai. Feveret saya, Nathan ;) Kiut. Geram. Rasa nak cubit-cubitan saja. Nak anak comel dan bijak cam ni lah.hehehe..Insyallah.

Soalan-soalan game show nih boleh tahan power. Disebabkan silibus Kementerian Pelajaran Malaysia & Amerika tak sama,so ada gak soalan yang den tak tau jawapannya. Melopong kojap. kalo den study kat amerika,bulehla den jawab.hahaha ;p

Ayat keramat peserta yang kalah : I’m not smarter than a 5th grader…wuhuuuuu

Nota kaki : kalau la kat Malaysia buat game show ‘Kamu lebih bijak dari budak darjah 6???’ agak-agak korang boleh jawab tak soalan-soalan tuh nanti? Hehehe ;p

4 comments:

m@Ri@ said...

hhehe...kita pun selalu tgk game show ni..best kan..=)

ungu violet said...

saya dgn ein pun peminat show ni..seronok tgk budak2 bijak nih!sambil2 tambah knowledge :D

Fathiyah said...

maria : awak pon tgk game show ni gak ye.mmg best kan :)

ungu voilet : betul3.kte dgn syah main teka2 jwpn.hehe ;p

Shifa said...

malaysia asyik keluar realiti show yg berbentuk hiburan je.. dr budak kecik sampai org tua..
bosan!