Mar 18, 2010

Berdua memang enak yuk!

Haluuu…
Dearest my lovely readers,
today I’m back in track again. Hehehe =)
Ya ya. Saya kembali untuk berbelog dengan penuh semangat. Wah. Ini semangat ‘wonderland’ ya. Hahaha. Capek bangat tapi seronoknya tak terhingga. Mood bercuti masih membelenggu diri. Mood horny-moon (bak kata Diah) masih memuncak. Hehehe. Gila daring my confession. Hahaha. Ignore the horny part please =p

Tapi, sebelum kita ke ‘wonderland’, saya mahu tribute entry khas untuk sahabat saya, Geng 10 Budak Hitam, Lela yang telah selamat bergelar isteri kepada Boy sabtu lepas. Alhamdullilah. 1 more down, tinggal lagi 5 dara pingitan. Pada 5 dara pingitan, copat-copat yo. Hehehe. To Lela, Congratulation! Moga bahagia hingga ke hujung nyawa. Aku doakan penyatuan kalian ini diberkati & dirahmati Allah swt sentiasa. Have a wonderful marriage life! Berdua memang lebih baik kan? Setuju tak? =p

Ok. Mari layan gambar

Me & The Bride, Lela
Kami & Pengantin baru
My fav, kerawang frame at pelamin backdrop! Nice =)


7 Budak Hitam in action =p



Dah terlanjur bercerita pasal wedding, meh kita heboh pasal ini pula. Aduh, sori sebab lambat bebenor gebang tentang ini. Ampun. Cepat! Masih sempat lagi kalau kamu mahu join. Jom!



Wedding Gathering
Open for BLOGGERS, NON BLOGGERS, BRIDES2B, EX BRIDES, NON B2B & READERS

THE ZON ALL SUITES RESIDENCES(hotel belakang masjid klcc)
Daisy Hall
27th March 2010, 2pm-6pm

RM25nett per person for;
HI-TEA (light meals)
-doorgift
-games -(for guys,girls,unmarried couples&married couples)
-wedding talk & discussions
-parade of wedding dresses by some famous designers(ex brides')
-wedding albums review
-booth for wedding stuff and casual stuff
(wedding cards,dresses&accessories,doorgifts,mini dais,lanterns,feminine care)
-workshops and tips

Please email your attendance at

malaygirl83@gmail.com (Diah)

Due date : FRIDAY 19th MARCH 2010. Today!

Insyallah, pengantin basi ini juga akan turut serta. hahaha =p

8 comments:

m@Ri@ said...

bestnya tp xdpt join..huhu..ni yg rs nak pindah dok kl ni..hehe..

p/s:gamba horny-moon takdak ke wak?huhu..

Cahaya said...

alaaaa....cantikye baju kawan fathi ni..mane nk cari ni:-)

Iena said...

lela sgt cantik di hari perkahwinannya...
aku mmg suka giler ngan kaler kelabu skrg ni... tema raya thn ni harus kelabu la jugak...

NURUL said...

nurul tak dpt join gathering ni. raina ada shooting. kalu tak kita pasti ketemu kan fathi?

anil lutaze said...

lawaaa nya kwn awak ni,,tahniah..waa...jumpa nnti yaa

susudalambotol said...

ok, jumpa di sana ;)

zLa said...

oh sangat sedih tak dapat jumpa kamu semua esok! huwaaaa....... :'(

Fathiyah said...

Maria : meh la pindah sini =) hehe. Gambaq hornymoon, sabaq naaa. Hehe

Cahaya : cantik kan. Tak tau la dia amik kat mana. Tp kat area johor la

Iena : uish, dah pk tema baju raya tuh. Hehehe. Aah. Lela lawa kan =)

Nurul : =( harap dpt jumpa awak di lain masa

Anil : okie!

Hidd : =)

Zla : alahai, baru nak mintak kad undangan awak.