Jan 27, 2010

Orang Baru

Minggu lepas, sahabat baik saya menerima orang baru dalam hidup mereka.


22 Januari 2010, jam 10.45 malam, Azie & Munir dah pun bergelar ibu & ayah kepada Muhammad Afiq. Tahniah! Bertambah sorang lagi junior geng 10BH. Setakat ni hero saja. Tak tau la bila akan ada baby girl dalam geng nih. Hehehe. Sebab den pun berangan nak baby boy =p Ibu & baby dalam keadaan baik & sihat. Seronok tengok baby afiq yang comel & bibirnya yang mungil & seksi itu. Hehehe.

Masih pada hari yang sama, jam 9.00 malam, adik kepada BFF saya, Hafsah telah selamat diijab kabulkan dengan pasangan pilihan hatinya. Tahniah buat Siti Atiqah & Christopher Johann. Tahniah juga buat Cik Maggis (mama Hafsah) & family kerana mendapat menantu sulung. Tahniah Hafsah, sebab awak dapat adik ipar =) Lepas ni, turn awak pulak ye. Hehehe.

Aha, kalau kamu inginkan resepi masakan yang enak & lazat, bolehla klik blog Cik Manggis. Ada macam-macam resepi masakan di situ. Semuanya tentang makanan. Yum yum. Oh, apa yang menarik & unik tentang penyatuan dua hati ini ialah, latar belakang famili mereka. Pengantin perempuan, merupakan kacukan Melayu + Cina. Pengantin lelaki, kacukan Melayu + Belanda. Majmuk =) 1 Malaysia. Hehehe.


Hasil keras tangan saya ;)


Confirm pengantin tengah berdebar-debar




Pengantin & both Famili


Pengantin baru vs pengantin lama. Gemoknye haku =(


Coming soon ;) Ambil berkat... hehehe


Kami =)

3 comments:

anil lutaze said...

anda bila lagi??hehe

farah fatihah said...

macam pelamin awak kan fathi..
wah dah ada ciri2 nak jd wedding planner ni..nak join!!!

Fathiyah said...

anil : insyallah.coming soon.

farah fatihah : yup.betoi.hehe.wed planner amatur ;p jom.kte buat company FF :)