Dec 1, 2007

School Holiday =D

Fuh,lately saya amat malas meng'hapdet' blog...bz dgn mcm2
adik-adik saya pon sumenye dah blk..ada kat umah
ada yg be je habis exam SPM,ada yg cuti sem break b4 continue next sem
time2 cm ni,terasa meriah rumah saya..riuh rendah..full house..ngehehe

Last 2 week,saya & family blk kg..kenduri kahwin mak long ida
(sepupu mak saya) kat taiping,perak
mmg seronok dpt berkumpul dgn sedara mara..tp,tersgtla penat =D

Last week,nadiah & me attended our long lost fren wedding..(our classmate from form1-3)
dah lama tak keep in touch wif her..about 9years since both of us left smk tmn melati
then,suddenly my bestfren,nadiah met her somewhere @ lrt station.
and she gave us her wedding invitation card...
btw,congratulation to sri fadjarwati & hubby
semoga berkekalan hingga ke anak cucu

This week,I'm lil bit busy wif my youngest sis..alhamdullilah,next year she will be prefect
me & the rest (siblings) were wondering how &
why her teachers choose her to be a prefect
and..1 thing that across our mind were....she is talkative..ngehehe
we think that's the main reason..she talks a lot & all the time..fuhhhh

so,I bring her & mak to buy her new uniform & all the school things such as books etc
erm,dah lama saya tinggalkan alam persekolahan...
dulu,time mcm ni saya akan sibok edit buku2 sekolah.
yg mn still blh guna,saya akan recycle...adik2 guna blk buku teks yg still in good condition
baju,kasut & etc yg mn blh guna sumenye akan kami pakai lagi...jimat & elak pembaziran
biasa la..adat ler kalo adik beradik ramai mcm saya ni ;) itu yg unik

ok,till then..saya story mory next time ya...feel so sleepy right now
esok saya ada important date..ngehehe


2 comments:

ilicious said...

important date?ape 2?hehe

Choco-mania said...

ilicious : dating..hehehe..jln2 cr makan :)