Dec 10, 2007

J.Co Donuts fever

Lately hangat diperkatakan around KL about J.Co donuts...
oleh kerana situ sana sini tgh heboh dok gebang ttg kesedapan donuts nih
sehingga blh buat org addicted to it,like it & fall in love with it :)
so,saya pon tak ketinggalan try dis new & fabolous attempting donuts

Saya & adik2 mmg 'hantu donuts'
(especially sofa,adik saya yg tembam mcm donuts tuh..ngehehe)
our fav is Dunkin Donuts..my fav one & only....CHOC PUDDING
I really love the taste of melt choc inside the donut...marvelous

Speaking about J.CO Donuts,I was little bit shock when I got there
(Sunway Pyramid,new concorde)
fuhhh..everyone looks so excited to buy their donuts &
really patience waiting in a looooooong que
(mula2 tu saya pon agak tak sbr coz I have to wait..
but,I'm really curious to taste the donuts!!!)
I bought half dozen of donuts...(I'm so regret coz I did'nt bought 2 dozen!!!! hehehe)
and....what can I say about the donuts...it's sooooo delicious & delectable
so soft bcoz it is freshly baked..just come out from oven!!! IT'S HOT!!!
my favorite donuts will be : Heaven Berry,Tira miss u,
and the one with white choc+almond on top of it..forgot the name of it-la..ngehehe :p
and one more things,I must praise the workers,bakers & cashier
they were all commited & expert doing their works..
so that the customer don't have to wait so long to buy donuts..

overall,I'm really satisfied with J.Co Donuts
so guys,u must try this out!!! check it out :)

7 comments:

trah said...

yeay! akhirnya fathi updet..ehehhhee..

important date apekah itu?? :)

tirah said...

cik fathi.. J.Co donut itu sgt popular di Bandung,Indonesia. Dgrnya mmg asal dr sana.. mmg sedap bangat!! kalo ke Bandung mmg takmo miss beli banyak2. and mmg trend tourist kalo ke sana nak dapatkan donut itu!! yeah!! J'aime donut too...ehehhee

hafsah said...

oh awak suka donat ke? tak tahu pulak saya.. hehe.. kita tgh pk2 ni, mcm mana nk bawak balik donat kat sini, Krispy Kreme balik Mesia. Thats my fav donat, personally lagi sedap dari Dunkit Donut.. tp tatau la cemane nk import.. beg dh berat.. nnt la awak dtg sini with Nadiah kita bawak pi factory dia.. donat2 tu dari doh sampai dh goreng.. dia show to public.. mmg meleleh saliva heheh

Choco-mania said...

tirah : date jln2...hunting for the ring..ngehehe :) peningla..sume cantik..the prob is..yg aku berkenan,regenye erm...hehehe
haa,aku siap borak2 dgn bdk casheir tu tnye psl J.Co donuts ni,dia pon cite yg asal dr indon..kte bole tgk bakers & chef tgh prepare donuts..ah,mmg syok!

Choco-mania said...

hafsah : haa...kte ada tau gak psl donuts Krispy Kreme..tp,kat msia takde kan..mcm tuh,kalo kte & nadiah gi sana nnt nak makan donut tuh puas2..nak tapau gak! hehehe
kalo dpt gi kilang dia..aduhai,mst terliur jer.. :)

ilicious said...

after reading few blogs,cite pasal how good is this J.Co Donut.. i must give it a try.. dan dah try pun.. Since dah bace really good reviews.. mcm dah letak terlalu high expectation kat donut nih.. i cume bley bg 3.5 star out of 5.. sdp 2 okla.. tp too sweet 4 me.. nasib baik minum ngan mochabella yg kurang sket sweet nye.. tp kalo di beri pilihan antara j.co ngan Dunkin.. i prefer to buy j.co with less people in line.. hehe

Choco-mania said...

ilicious : yup..J.co donuts tu too sweet..if it is less sweet,for sure lg sdp..