Sep 12, 2009

Gatai Tangan

La ni, mood blogging meluap-luap datang ;) hehehe. pukul 4pagi cheq berblog na. laki cheq tengah syok tidoq. awat la malam ni tak boleh nak lelap mata. alahai.

Ok,lets see what i did last 4hours

Tadaa ;p



Ni namanya gatai tangan + takdak gheja + suka suka. hahaha ;)
Saya berblog hopping dan terjumpa dengan sesuatu yang menarik untuk dicuba dari blog
Pn.tepung pelita

Nice try :) comelnya..anak sapa la ni??? ngehehe
Pada sapa-sapa yang berkenan nak jadikan budak ni menantu bila dia besaq nanti, habaq mai la kat pak mak dia na. yang kecik tepi tu la gambaq pak mak dia. hehehehe.

Haih, kalau lagu ni la muka anak haku, confirm ramai peminat. LOL ;p tengok mak pak dia la (angkat bakui yang tak berapa nak berat). hahahaha ;p hensem bergaya. kuikuikui. jambu sungguh na.

Sekadar suka-suka ;) Saya tak main aci lut tipu. 100% from
makemebabies.com yang bagi cheq muka anak yang comei na. nasib baik la tak keluaq anak negro. hehehe. yalah,sebab mak pak putih gebu kan. hahaha ;p perasan! Muka anak macam mat saleh, padahai mak pak melayu. hahahaha ;p

nota kaki : baca entry ni dengan loghat utara na ;p ala-ala mami jarum.hehehe

15 comments:

Werdah said...

salam fathiyah,

cikgu nampak seiras je dgn mak n bapa dia.. pa pe pun.. banyak2 berdoa terutama 10 mlm terakhir ni ya.. Allah Maha Mendengar.

tia said...

betu - betu -betul kakak,
naseb bek tak kuar anak negro...
kakak hari ini kita da test!
wish me luck ea..
men lagi kakak,
men lagi...
janji hepi..

farahazmin said...

alahai comelnyer.. ok chop dulu la... hahahaaha... meh aku nk try, ade kuar cam muka amsyar x??? hahhahaa..

m@Ri@ said...

maria pn ada try....hhah..kelakar..jheheh...

yunayuni said...

uih jambu sungguh.hihi :)

farahazmin said...

lor... ni anak laki ker... aku ingatkan pompuan daaa... tgg aku dpt anak pomp ek... hehehe

Fathiyah said...

cikgu werdah : :) time kasih cikgu.insyallah,moga kte ketemu malam seribu rahmat.

tia : tulah ;) gd luck tia.all da best!!!

farahazmin : aah,ni baby boy la.hehehe.sbb tu aku kata baby ni jambu.hehe ;p ok.tgu ko dpt baby girl ye.

maria : mmg klakarkan awak.macam2.

yunayuni : :) hehehe

~ms tepung~ said...

salam kenalan..
hihi lps tgk result mmg gelak guling sorg2 =p (samalah masa wt suami tido, wife berangan2+gelak sorg2..haih)

ingat nk try wat lg...nk tgk klu choose colour gelap sket...ape jadik..hihihi

Fathiyah said...

ms tepung : wslm.hi awak ;) yeke.hehe.tu lah aktiviti wife ms husband tido ye.aah kan.tgk kluaq baby apa pulak pasni.kte link blog awak k :)

dibiuscinta said...

comel glew...kening ikut mak die..hakhakhak..tu je leh prasan..he nak try gak ar..

"Fd_kZ" said...

kak, saya try n error eik. tgk kuo muke sape ??? huhuhuh
akak, bnykkan berdoa, insya ALlah ader rezki lain.ameen.

ungu violet said...

haha..
mcm muka awak je fathi!

Fathiyah said...

dibiuscinta : yeke.kening jarang-jarang(sebut ala P.ramlee.hehe). try la iza.kelakar je ;)

Fd_kZ : insyallah,thanks dila.yolah,guna kaedah cuba jaya loh kan ;)

unguvoilet : hehe.muka versi anak omputih nih ;p nnt kte tgu versi melayu k.insyallah,coming soon 2011 ;) cewah.

susudalambotol said...

serius chomel dan lebih pada muka awak! ;)

Fathiyah said...

susudalambotol : thanks awak ;) insyallah.hidd jr mst comel gak kan.tak sabar nak tgu baby awak lahir ;)