Mar 15, 2008

SPM result!!!

Saya ni terlepas keretapi..hehe ;p
sbb tu tak sempat nak hapdet about my sis SPM result

seperti yg sume tlh sedia maklum,result SPM tlh dikeluarkan secara rasminya pd 12 mac 2008...dan dgn gempaknye seorang remaja lelaki tlh memecahkan rekod nur amalina dgn mendapat 20A1 & 1A2..
fuh,saya salute & kagum dgn anak teruna yg bernama Muhammad Azali ni..
bkn sng nak carry 21 subjek yg kebanyakannya tough
congratulation!

btw,result adik saya,farhana,cemerlang..alhamdullilah
congratulation from kak long
nnt kak long belanja & bg present...hehe
buat ms ni adik saya tgh bz fill up mcm2 borang
UPU,MARA,PETRONAS dan yg sewaktu dgnnya...
insyallah,kak long doakan Allah SWT memberi rezeki yg terbaik utk farhana
family saya sgt hepi dis weekend..especially mak & ayah :)

tak lupa juga sekalung tahniah kepada adik cik dalila,habibah yg mendapat result yg cemerlang itu :)

10 comments:

dal_sonic said...

congrats to farhana......adik aku pn busy fill in borang.....tak macam kita dlu....result tak gempak.....isi borang UPU je yang layak.....hehehehehe......

Choco-mania said...

dal sonic : hahaha..tu la psl..kalo kte ni amik SPM skg,sah2 tak dapek msk U agaknye..hehe :)
nasib baik lahir awal..bdk2 skg teror giler la

yginsaf said...

tahniah tuk dhik farhana itteww.. semoga berjaya dgn segala yg diusahakan..

ilicious said...

budak2 sekarang pandai or proses pembelajaran dah makin mudah??hehe.. asalkan bole buat soklan pas years.. sure bole score.. congrats to adik kaklong and dal..

athirah said...

congrats to farhana!! eh, rasenye farhana yang ade mase kita g petrosains tu kan??

balqis said...

hi. congrats to your sis.
exchange link mahu?

Choco-mania said...

yg insaf : thanks en.me..insyallah,saya pon mendoakan adik saya peroleh kejayaan di dunia & akhirat :)

Choco-mania said...

ilicious : thanks..I pon konpiusla..bdk2 skg otak geliga..nsb baik kte ni lahir awal kan..hehe :)

Choco-mania said...

athirah : tenkiu2..aah,farhana ada ms kte g petronas..dia pon ada ms kte dlm lovely lace tu..hehe :p

Choco-mania said...

balqis : hi..tQ..silakan2