Oct 7, 2007

Upin & Ipin



salam..lama dah tak update blog..bz skitla bln puasa ni
ni pun br je lps buat biskut raya..dah settle..penat..tp seronok tau ;)
haa..korang sume ada tgk tak cite kisah twin bro yg botak ni?
introducing...UPIN & IPIN...comel tau..geram sgt tgk telatah budak2 ni
especially tang suara diorang yg cute tu..betul..betul..betul :p
time solat terawikh,mst aku jmpe dgn budak2 kecik yg cute cm ni
rs nak cubit je..gomoi puas2..geram..hehe :)
ada 1 hari tu,ms tgh beli juadah berbuka kat pasar ramadhan,
ada 2org adik beradik yg botak cm ni..nakal..tp,comel..
ish,kalo la dpt anak kembar mst best kan..haahahaa..
insyallah,berdoa dlm bln ramadhan ni akan dimakbulkan..
(pttnye aku kene berdoa dpt jodoh dlu la :p)
ok,ramadhan kian berada dipenghujungnya..
semoga kita semua diberi peluang utk bertemu dgn malam yg penuh keberkatan & rahmat..
malam lailatul qadar...insyallah

2 comments:

athirah said...

kat mn nak tgk citer ni cik fathi??

yginsaf said...

cerita bersiri kat tv kot?