Sep 9, 2007

Trip to PD...wohuu..it was fun ;)

On merdeka day..last 2 weeks if I'm not mistaken..me wif my fren go for holiday at Port Dickson
insyallah,this reunion will be our anual program..

reunion kali ni..'lama tak jmpe kamu'..ni idea kent..
sbb dia selaku leader of the trip..hehe
ok,sume peserta yg join kali ni 17org..gulrz - me,athirah,azie,fira,zura,dal,farah,rose & nad
boys - kent,burn,dol,adi,faiz,wari,faraid & kwn faraid yg saya dah lupe nama dia...hehe..
ramai gak kan..so sadly,3org dr geng bdk hitam tak dpt nak join..they are hanim,lela & dayah..takpelah..mybe next year they will be able to join ;)
em,mybe I'll just story little bit..(malasnye..saya dah mengarang pjg lebar mlm smlm..tetiba comp wat hal..habis sume karangan saya hilang tibe2..bengang!)
ok,kteorg bertolak dr tempat & negeri masing2 on 31/8/2007..janji nak berkumpul kat resort kul 3pm..tp,biasa janji melayu..hehehe..saya & azie pon smpai kul 5.30pm..hehe..sementara tgu 3 SBM gurlz smpai,kteorg dok borak dlu..yelah,lama tak jmpe kan..mcm2 cite nih..gosip hangat bangat ;p after solat maghrib,kteorg gi makan seafood..
all the dishes was tasty..sedap.. ;)
start 10pm to 12pm..haa,sesi karaoke..sume org dpt chance nak menyanyi..yg plg layan blues mlm tu,I think..kent ;p wahaha..
saya pon nyanyi gak..2 songs..even my voice tak sedap..hahaha ;p


next day,kteorg beronggeng di tepi pantai yg indah...sukaneka..tirah g incharge part ni..plg havoc ms main game cium molot..hahaha..kontroversi betoi..geli geleman pon ada..pndai ye cik tirah reka game...after main beach volleyball,kteorg main banana boat plak..
seriously saya brdebar2 ms tu..takut beb..bila dah tergolek dlm air tuh..
rs mcm best plak..nak lagi..we want more..hehe
then,bdk2 lelaki dok main pasir..kent dah jd penyu bertelur..tersesat plak penyu ni kat perairan selat melaka ;p kteorg nak terjun dulu dlm swimming pool..even aku tak tau swimming..
jd badak berendam pon ok gak..hehe ;p btw,kat resort tu ada jakuzi..best..
rs relax sambil badan diurut

ptg tu,kteorg rehat je..dah pnt..lps mkn pizza yg azie & fira belanja..
thanks azie & fira ;)
mlm,BBQ time..resepi saya :) kteorg panggang ayam,daging & udang..sedap..
komen la skit sape yg dah rs tu..hehe..;) sambil tu kteorg borak2 dpn unggun api..

esok,after sume dah siap packing brg,kteorg check out..
next prog,main go-kart..best sgt2..
even ada peristiwa yg tak dpt dilupakan berlaku on that day..anyway,sume org happy on this vacation..hopefully,next year we will meet again.. ;)

2 comments:

athirah said...

hihihihi..teringat trip tu dikala membaca entry ko ini fathiyah.. rs kejap je. tp msti next time ko akan join bukan lagi sebagai status anak dara..ehhehhe..(dah kawin la tu!)--> tak sbr nak mkn nasi minyak. :)

athirah said...

alah...game aku bnyk tak menjadai dek kerana bengang ngan Dol yang bnyk songeh...sampai skang bj aku bau telur busuk yg pecah itu! sabo jele...

sorry kerana tak berjaya handle the game... :(