Feb 6, 2014

A look back

Assalamualaikum.
Ye...last year saya catat rekod paling sikit update blog. No excuse for that. It's just myself, have been trapped into a world that makes me dis motivated. The only reason for my happiness is my family. Syukur for that :)

A look back :


1.Genap setahun stay in JB. Setakat ni, semua theme park new in town kami tak jejak lagi walaupun dekat je pun. hehe. To carry forward the wishlist this year. Tempat lepak, as usual, taman tasik UTM. hihi. Tempat jatuh lagi kenang tuh ;p


2.March - bulan warded sefamili. First, mak warded due to dengue. Then Nuha warded due to high fever. 40 degree Celsius. Ofkos mak panik nak. Alhamdullilah, Nuha recover after a few days.

3.Holidays!
Langkawi - Bukit Gambang - Krabi. Hamboi...holiday sakan na. Layankan gambar sajor. Krabi, definitely a place I want to revisit someday. Love the beach & island! A must place to go :)

Gaya beach girl

Her first air ride

Island hopping around Langkawi

Mak Arab & Amoi ;p

Letih & excited naik bas dari JB - Kuantan

Happy la tu

Walking down the sun

Maya Bay - kat sini shooting filem 'The Beach' featuring Leonardo Di Caprio yang femes bangat

Indahnya ciptaan Allah

Tempat penginapan

Hello Kitty Tuk-Tuk

Sunrise at Krabi. Nyaman

4.Pindah Rumah
Masuk rumah sekarang ni, 3kali dah pindah rumah sepanjang kat sini. Almaklumlah, adat orang menyewa kan. Pasrah. Nak jadi rezeki & Allah permudahkan urusan kami, pindah randah dalam kawasan perumahan yang sama. Lega la sikit, walaupun penat packing & punggah barang tu sama aje.

5 comments:

saliha said...

fathi, instagram nama ape ye.dh lme nk follow tp xjumpa2 huhuhu~

Rose Azadir said...

Assalamualaikum…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer…

Fathiyah said...

saliha : sorry..saya takde instagram. husband je ada acc instag.hehe...

rose azadir : waalaikumsalam. thanks sudi singgah blog saya. will blogwalking to ur blog soon :)

Anonymous said...

salam..sy kawan kepada abd rizal (apek) time matriks dulu.tp da lost contact..u ade contact no or fb dia x?thanks..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)