May 13, 2014

Make It Simple & Short

Blog dah nyawa-nyawa ikan…
Sedih nak biarkan saja macam ni…
Stumble to this blog http://www.pinksugarland.com/
It gives me an inspiration to update my blog after this. A picture(s) tells you a thousand words & the memories. Get it? Especially utk mak-mak yang super buzy...hehehe
Walaupun takde gadget (camera) canggih & talented as a photog, itu bukan alasan....ngheee
Dah-dah, jangan melalut, straight to the point ;p



Alhamdullilah, Nuha turns 3 last week on May 6. Wow, you’re growing up so quickly my dear. You’re already 3 years old! It just seems like yesterday you were 3 days old. Happy 3rd birthday!

6 comments:

goblogbyfarah said...

happy birthday Nuha! besar dah diaaa...mama bila nak bg adik? hehehe :p

Qistin Fadzin said...

Happy belated birthday pretty Nuha! Cantik mcm mama dia... ;D

tia kamal said...

Happy belated birthday, Nuha! :)

mai has said...

dah pretty lady dah nuha ni...happy birthday darling!:-)

Maria Rajab said...

happy belated nuha comel..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)