Dec 13, 2011

Cameron Highlands





Yeah… at last, dapat jugak kami holiday after a year busy with life, pregnant-deliver-confinement-work-take care baby and the list goes on. Hehehe. This time around, holiday with my in law family. Cukup corum & cukup seronok.

And this is Nuha’s first holiday. Mama & ayah Nuha yang nampaknya lebih excited ye. Nuha – layan ajelah ;p Since it was school holiday, everywhere in Cameron was packed with tourists. Jalan pun jammed gile macam kat KL.

Day 1 – arrive there around 4pm. Rest & relax the whole night.





Day 2 – reach BOH Tea Centre Sungei Palas early morning. It was a breath-taking moment ever. Masyallah. The hill is just like a paint art. Surely I’ll remember the beautiful scenery & the superb fresh air.



Breakfast at BOH café – dalam muvi Ombak Rindu ada scene kat sini. Hehe. It’s a perfect place for romantic tea time. Tapi kalau dah ramai orang, tak ler romantic pun ;p Visit BOH factory, tengok tea making process. Walk down the tea farm hill & carry my 6kg baby. It feels like 9months pregnancy. Hahaha. Our family portrait – my most favourite picture.



Us, having a tea time at Strawberry Moment. Love the desert so much.



Disebabkan cuaca sejuk bangat, tak merasa nak try strawberry ice cream. Pasar Brinchang, sempat tengok gitu-gitu je, tak dan nak shopping, hujan lebat.



Day 3 – memborong sayur kat Kea Farm. Rambang mata tengok sayur segar bugar. Fresh dari ladang.



On da way balik, singgah Strawberry Farm. Strawberry pun sold out musim cuti sekolah ni. Takde chance pun nak petik strawberry. Drop by at Bharat Tea Plantation. Balik KL.

Definitely we’ll come here again next time. Nak qada’ tempat yang kami tak sempat singgah. Hehehe ;)

Nota kaki : If you notice Nuha’s cheek pinkish, its because of eczema. I’ll story about that in next entry.

4 comments:

NURUL JAMIAN said...

comelnya

^^Mrs_DeaNa^^ said...

dear..,aisey rugi u xdpt pick stroberi,aritu i g holiday sna dpt pick my own strawberry taw!!sonok n teruja sgt2!2 pn tggal sket2 je,ble mkn,soooo sweetttt...

goblogbyfarah said...

baru nak tanya pasal pipi nuha..dah agak dah mesti eczema. sian nuha..fathi, pakai baby buds for eczema la..elok kot..

ketikketok said...

ada satu lagi tempat yang tak kurang menarik dan pelik Gallery House of Magic Potions di Taman Royal Lily, Tanah Rata