Jul 26, 2011

Supermama

Salam bloggers. Lama tak bergebang.

Sorry. Tak sempat + tak cukup masa. Heee..Ni baru sorang anak, kalau 2,3 nanti tak tau la macam mana... ;p

Kalaulah saya boleh jadi Supermama. Can do everything in just a few second. Hahaha. Yelah, kata power kan. Macam Superman lah ;p

Right now, I really don’t have a time to goblog. Bukan blogging saja, nak buka FB pun tak sempat. Aduhai.

Bila dah start kerja nih, lagi lah berperang dengan masa. Balik rumah dah malam, letih. Ada masa nak layan Nuha je. Oh, Nuha sangat suka berborak. Kepohci jugak anak dara den ni. Macam-macam nak cerita dengan mama & ayah ape yang dia buat siang hari kat rumah mak tok.

Another constraint is laptop yang dah season tuh. Lembab giler. Its time to get the new one ;) Heee. I can’t promise bila this blog will be active again. Insyallah. I’ll try my best to update selalu & drop kat blog uols.

Hugs & kisses, Fathiyah ;)

5 comments:

cikyuSnida said...

Chaiyok Fathiyah! berusaha menjadi supermama yang hot :). sometimes i wonder how people can juggle so many things in their life. Gambar Nuha please?

NURUL JAMIAN said...

supermama yg hot ayuh fathi

amElyn said...

how old the baby's now???
ouh tak sabar rasa nak tunggu baby sendiri keluar!!! =)

fatenton said...

samalah kak fatenton pun tk sempat nk update blog.. :D

saliha said...

kak fathi,post la bby pix byk2..nk tgk~