Oct 20, 2010

Basic Makeup Class bersama Munie Ahmad

Date : 24 October 2010 (Ahad)
Venue : Rumah kak munie, UK Perdana
Time : 10am – petang. Sampai terror & expert makeup. Hehehe =)
Fees : RM150

Kelas ini cuma ada 2 kekosongan saja lagi. First comes first served. Pada siapa yang betul-betul berminat, sila sms saya. Fathiyah : 012-6784100. Kalau lambat melepas tau. Siapa cepat dia dapat lah. Hehe =D

Grab this opportunity right now! Kak munie dah susah nak buat kelas makeup now days bcoz of her tight schedule & permintaan terhangat dipasaran. Macam pisang goreng panas. Hehehe. Tunggu apa lagi. Kalau siapa yang free this weekend & berminat, marilah join!

9 comments:

rAfIza_fAdzLi said...

Fathiyah, mcm nak join..da dekat da tu ngan umah. tp aku xfree la weekend ni...;(

idayusof said...

Fathiyah pegi ke? ade wedding on that day. tapi kalau xde pape, yus singgah sane. saje nk kacau Munie & u. hehhee.

NURUL said...

fathi join ke? wow best nyer

Iena said...

nanti meh r singgah umah aku...
umah aku kat UK perdana gak.

diha said...

wud lafff to join.. mmg menunggu saat2 nk blaja makeup2 ni tp tarikh tu x mengizinkan plak hurmmm..

aurinh said...

alaa.. dah ada kenduri kawen... waaa... nak gi gak...

Cik Belle said...

dear, boleh tak i nak email add u? i nak tanya something. ehehe

.: an :. said...

salam
awak, nak emel gak, blh? ade nak tanye sket.

ni emel an: walimahpedia@yahoo.com

thnks ya! =D

FARHANA JAMIL said...

fathiyah...mane menghilang???