Jul 13, 2010

Missing in action

Owh... ke manakah menghilangnya cik puan Fathiyah?
Sudah seminggu blog ini diabaikan...(kalau hangpa perasan la...hehehehe)

Ampun. Minta maaf na. Cheq tak sempat & tiada kelapangan masa untuk hapdet blog. Buzy like a bee... and buzy body. Hahahaha =D

Demam kenduri kawen!

Yea! Adik ipaq cheq sudah kawen =) Tinggal sorang saja yang bujang trang tang tang. Hehehe. Shafiq, 3tahun lagi kan? Hahaha =D Alhamdullilah, sudah settle semuanya.

Penat & letih, hangpa toksah cakap la. Lenguh, sakit satu badan cheq neh belum surut lagi. Koman betoi la cheq neh kan, buat gheja skit dah macam nak tercabut tulang sendi semua la. Hehehe. Dulu, masa time cheq jadi pengantin rasa penat skit ja, la ni baru la cheq tau betapa penatnya jadi tuan rumah. Terharu betoi cheq dengan bantuan & keringat tenaga yang dihulurkan oleh famili cheq masa cheq kawen dulu. Tenkiu semua. Love you soooo much.

Adus! Adik-adik cheq lagi 6orang tuh belum kawen. Mampuih. Hahahahaha. Harus minum kacip fatimah kasi mantop tenaga lepaih neh na. Hehehehe =D (Hangpa semua kawen serentak la. Senang. Kwang kwang kwang)

Tiap-tiap malam cheq dok tidoq antara jam 2-3am. La ni, mata cheq dah macam panda. Huhuhu. Cheq nak pi Spa. Nak urut satu badan. Nak membelai & memanjakan tubuhku ini. Buang angin & lemak. Hehehe. Baru lega kan. Cewah, cheq ni mengalahkan pengantin na. Hahaha.

Malam semalam baru sempat khatam separuh dari entry kamu semua. Aih, dalam seminggu tak online, banyak benor yang cheq ketinggalan. Belum sempat cheq nak drop komen. Sabaq na. Tunggu cheq masuk gear, lepaih nih, seminggu kita kasi panaih enjin. Berdesup cheq tekan minyak. Laju lagu F1 na... Hahahaha. Merepek meraban!

Gambaq pengantin & majlis nanti dulu na. Gambar cheq tak banyak. Malas nak bergambaq sebab cheq dah kembong sana sini. Nyampah you =p

World Cup pun dah habis. Congrate to Spain team. Betoi pulak ramalan Paul si sotong kurita tuh kan. Kalau prediction dia tak betoi, dah lama jadi sambal sotong. Hehehehe =D Memang sodap betoi nasi lemak + sambal sotong. I loike! Hahahaha.

Undian Miss Gorgeous telah dilanjutkan hingga esok. Dont't forget to vote me. Hahahaha. Sempat lagik promo =p

6 comments:

Ainul said...

patut la senyap je..teringat lak masa kakak ainul kawen.kita yg bkn pengantin ni yg penat giler.ado lagi 5 org adik yg tak kawen lg.aduh!!! sabo je la.

*** sambal sotong mmg best tp sambal sotong kurita best ke??? hihi

easyou said...

kenduri kawin mmg best kan wpun penat..;)

m@Ri@ said...

patut menyepi..em pasni qadha tido ye..:)

hafsah said...

ehem ehem *cough*

aziraarif said...

i vote for u...kalu mnenang dtg my wedding, kalu kalah dtg jugak mywedding kay..hihi

Fathiyah said...

ainul : kte ada 6+1 lg adik yg lm kawen.huhuhu.pengsan.hehehe

jom try resepi sambal sotong kurita plak pasni.ada berani?hehehe


easyou : ye.mmg btl tu.

maria : adoi.dah qada' tido,tp masih mengantuk.cemano nih?hehe

hafsah : batuk ada makna la nih....=p

aziraarif : tak menang.tp i ttp nak dtg ur wedding.hehehehe =D