Dec 14, 2009

Siaran tergendala

Rintihan hati…

Laptop kesayangan mengalami kesukaran ‘bernafas’.
Operating system not found katanya. Harus di format semula.
Jadi, buat masa ini siaran blog ini tergendala buat seketika. Sampai bila?

Sampai laptop pulih dari ‘penyakitnya’. Sekarang mahu hantar ia ke wad ICU =(

Banyak yang mahu diceritakan. Tapi tak terdaya. Huhuhu.
Rasa seperti terputus hubungan dengan dunia luar ketika ini. Sungguh!!!
Sebabnya, hari-hari sudah terbiasa dengan rutin ‘membelek’ blog, ‘melayan’ blog kamu semua, ‘menerjah’ blog feveret. Bila ‘kebahagiaan’ saya ini diragut dengan mengejut, rasa lemah longlai, sedih & hiba sekali =( Parah betul nih. Hehehe

Rutin cheq ditukar dengan menonton DVD =) Layan. Zassss. Mahu habeskan segala stok berkurun yang ada. Masa beli tak hengat dunia, dah berhabuk pun. Tak pernah disentuh. Hehehe.

Till then, see ya frens =) Saya rindu blog kamu semua. Muah (>o<)

8 comments:

m@Ri@ said...

ala kesiannya..takpe nnt dah dpt lappy leh continue memblogging..;)

ungu violet said...

huhuu kesian awak.

cik mas said...

laptop akak pun baru kuar spital :)

lemonade said...

sis, lebih kurang sm la kite ni. tp ni bukan sbb laptop dh kiokk tp sbb connection yg mcm dh nk kena POTONG je. huhu

Cahaya said...

La sianyer..
Cepat kembali, ada sesuatu di blog saya:-)

NURUL said...

hehehe mcm2 kerenah laptop skrg.

anil lutaze said...

alalalal..byk sbr yer....

charkoeyteow girl said...

kak fathiyah,
lap top x kuar spital g ke?
lamanya x update..
rindu la..
eceh~
hek hek hek.. :D