Oct 16, 2008

Dedicated to azie



Dis is very2 delay entry
Forgive me for that…I’m sooo darn busy
(that is my excuse lo…typical excuse…LOL)
Even tirah pun dah updated on this story
So, I’m gonna make it short but meaningful ;)

Dah 2bulan pn.azie kte ni kawen…
so,how’s life after married azie?
Azie nmpk soooo glowing la these days..
seri pengantin baru..hehehe

On 16/08/08, kami(tirah,dal,fira,rose&me) bertolak ke kota tinggi
Jmpe mimah kat sana..nikah was held in the same day after isyak
Dgn sekali lafaz, azie sah & halal menjadi milik munir
;) bestnye..hehehe
Majlis bersanding was held the next day (17/08/08)
azie’s wedding outfit mmg cantik..purple terung
sgt sesuai with azie yg putih gebu iteww
nasi & lauk2 kenduri mmg superb


sedap sgt…even kek pengantin tuh pun sodap..hehe
majlis bertandang kat perlis on next weekend,
tapi kami tak dpt bertandang ke sana la
just dpt tgk pics yg comel2 nih from photog

Dear azie, kte sgt2 hepi for azie
Alhamdullilah, azie dah pun dipertemukan dgn jodoh yg terbaik utk azie oleh Allah SWT. Eventhough, byk sgt halangan, cabaran & dugaan yg azie hadapi sblm ni
Anggaplah sume tuh sbg rencah kehidupan yg mematangkan diri kte
Azie mmg seorang yg tabah…kte plg kagun smgt azie tuh ;)
After all those days berlalu, azie blh menarik nafas lega
(kte plak yg sesak nafas skg..hahaha)
Azie, thank u sooooo much sbb slalu bantu kte bila ada prob & sentiasa bg smgt & dorongan kat kte (especially ms study dlu, even ms dah keje nih pon)
Friendship forever…kte sayang azie ;)

big big hugs!


pengantin with mangkuk tingkat..sooo klasik


3dara SBM


kami & mempelai



azril with his overacting pose..hehe


fira with her superb bagus lakonan menangis..LOL

10 comments:

Azie said...

Thanks c'fathiyah..again, rase terharu lagi org buat entry utk kita..at the same time hepi tgk gmbr2 yg berlainan di setiap blog..
thanks to azril..gambar dari kamera canggih dia ni cantik2..hehe

Thanks to all yg dtg meraikan azie..memeriahkan mjls..korg tapau kek kawin azie rupanye..hehe
ceria je tgk korg sume..

Fathi, thanks sb byk bagi kita kekuatan hadapi sume dugaan..
kalau takde kawan2..tak mampu rasenye nak hadapi sorg2..

Alhamdullillah..skrg rase lebih tenang & bahgia..seronok kawin..kan farah =D

ungu violet said...

oh ye ke?ha..mcm tu pun ok.mula2 i pun nak buat mcm tu, but then dah jumpa baju berkenan i terus amik je,tp i blm fitting lagi.klu tak ok, maybe i pun akan tempah baju baru jugak!hehe..

btw, u amik butik mane ye?man kajang ke?

efmumsgirl said...

btul 2 azie... seronok kawin... ha azie, sblm prgnant honeymoon puas2 tau... kiter ni x smpt nk hnymoon puas2 dh mabuk... tp ni dh ok, nsb x sampai sebulan mabuknyer... sian kt suami.... so be prepared tau pn azie, n pn fathiyah to be...

anim said...

fathi..apsal aku xde gambar wedding azie yg ni?? cantik2 la..
tgk gambar je dh leh wat aku sebak. azie..aku tumpang gumbira!!

trexcic said...

wow! cantik2 gambar semua..from azril yg ko save haritu kan.. hehehe..

semoge berbahagie ye azie..

farah, take care!!

fathi, sila bersedia.. hehehe

anem.. kita still single mingle..

juelee said...

canteknyerrr bilek penggantin...

heheh kak fathi jangan lupe anto kad kat saya tawwwww

Fathiyah said...

azie : sama2 kaseh..hehe.. ;) aah..cantikkan gambar2 azril..kte pun suka je tgk gmbr2 nih..hehe..kek tu mmg sdp la azie..lembut,tak manis sgt,krim pun tak muak tau...
azie pun byk tlg kte gak...
best ek kawen..hehe ;p

Fathiyah said...

farah : em..most probably i wan 2 make a new outfit..hehe..i amik puteris..tak jd dgn man kajang tu..sbb desig bj dia kene pakai korset la..i tak mau..LOL

Fathiyah said...

efmumsgirl : adus..tktnya nak hadapi 'masa' aku plak nnt..hehe..hrp2 aku dpt honeymoon lama skit..hahaha

anim : gmbr ni aku amik dr azril ms kte buka posa kt kelantan delights tu..ko nak?ok..nnt aku emel k

Fathiyah said...

tirah : okei..still in preparation..manyak lg nak buat nih..adoi

juelee : okei..insyallah akak jmpt awak ye :)