Sep 9, 2008

Juadah berbuka puasa

ok..ni juadah berbuka puasa kami
hehe..erkkk...alhamdullilah :)





p/s : setiap jumaat-ahad,kul7ptg ada episod kisah upin & ipin..mesti tgk!!! :)

11 comments:

diHa said...

wawawawa!!! sedapnye!! sate!!! terliuq!! hehehe.. kimslm kt cik sofa tau kak long.. hikhik

hafsah said...

nape ngan cite upin ngn ipin??

sate hj.samuri ke tu? I likeee the sambal sooo much.. nyum2

Farah said...

wah sate!!lame tak makan sate..oh pasal yang i tanye tu, i mean bridal boutique lah..or u memang hire sorang wedding planner utk buat semua sekali? :)

i punya wedday insyaAllah februari 2009 :)

efmumsgirl said...

sedapnyer tgk.... tp skangi ni tgk ape pn x leh msk... waaa!!!! sedihnyer... bilakah penderitaan ini akan berakhir....

nixa said...

i dah agak dah u bz² tu ade udang disebalik mee rebus.. hehe.. congrats!!

Fathiyah said...

diha : hehe..skg ni tiap2 hari berbuka makanan yg sedap2..treat 4 farhana b4 dia fly..nnt mengidam kat mesir tu,ssh plak..haha
ok,nnt kak long krm slm kat sofa :)

hafsah : just cite pendek..short cartoon/animation..syok tgk keletah upin & ipin..comei :)

aah..tu sate hj.samuri..kuah kacang dia yg plg sodap..mmg WORLD..haha :)

Fathiyah said...

farah : oic..hehe..ish,kalo i kaya raya,blhla gak nak hired wedding planner..hehe..my wed will be simple saja..yg penting meriah wif family & frens :)
btw,i still blm confirm nak ambil boutique yg mn..dah survey..tp blm decide..

Fathiyah said...

efmumsgirl : sabar pn.farah...
biasa la tu..kebanyakan org mengalami penderitaan mcm ko..insyallah,2 3 bulan lg ok la tuh..take care ya :)

nixa : sodap jugak dpt makan mee rebus..haha..thanks nixa :)

Farah said...

fathiyah, i amik baju sanding je kat butik kat bangi tu..sebabnya my mak andam kawan mak i..pelamin everything amik kat die.cumenye die tak byk baju color putih, so i kena cari tempat lain.Wahh,man kajang gitu.haritu mak i suh tgk kat situ gak..tapi dah berkenan kat bangi tu, malas nak cari lain dah..hehe..

and yes, dah kawin pun nanti boleh gedik2 kan,gedik ngan laki pulak!hehee

Farah said...

u've been tagged!!hehee

suryana said...

wahhh...sedapnyer..nyum nyum..hehe..nk skit^_^