Apr 7, 2008

No mood :p

well,I'm in no mood to blog..
actually i'm sooo tired last weekend..huhu
this morning lmbt 10 min smpai kat opis :p
just wanna share my activities on last weekend (yg buat saya penat..hehe)

saturday :
mak,farhana & saya shopping kat jakel..
saya dpt baucer from opismate,kak wan..hehe..
so,apalagi..shopping ler..at least settle gak 1 'thing' in my list
jmpe azie & munir that day at jakel..azie pon bershopping gak :)
tp,saya tak jmpe tirah yg ada kat sogo..
(hi cik tirah..kamu shopping aper???hehe)
btw,thanks a lot to azie yg memberi xtra baucer kat saya..hehe..terharu tau azie..rs cm bersalah pon ye jgk...thanks again azie :) i owe u

sunday :
attend kenduri Kapten Adib (TUDM) aka papa dining tikl 2000..hehe
syok dpt jmpe member2..ada yg dh jd bapak (congrate to ezanur,sedap nama anak dia..i loike :) very unique..islamic),ada yg bakal jd bapak (mie..his wife,zarina pregnant their 1st child..due bln 9 ni) & ada yg akan mengakhiri zaman bujang tak lama lg..(ainul & kabe la..hehe)
plg best,this is first time saya attend kenduri TUDM..siap upacara bwh pedang,baling duit..nsb baik saya tak gi kutip...hehe..segan ler
new experience :)
fuh...cptnye ms berlalu..
tik tok tik tok :)

10 comments:

athirah said...

cik fathi, aku terjumper azie je.. beriye Munir jerit namaku..hehhehe..

takde shopping apela.. bwk mak& adik ku jejalan aje..

Azie said...

Fathi, kita happy bagi voucher tu kat fathi..hehe tak sabar nak tgk baju..mesti cantik kan :)

Yeke c'trah..tak perasan plak munir jerit..sibuk tgk handbag..tapi tak jumpa yg berkenan..kene ty yg lebih arif..hehe

dal_sonic said...

ko g kenduri adib ek?.....ayah aku g gak kenduri kawin adib tu...tapi belah pompuan la pasal ayah wife adib keje KTM skali ngan ayah aku dlu.....tapi aku tak gi plak...

farah said...

wah... gembiranyer kwn2 aku ni... terbyg saat2 indah bergelak ketawa di utm... ekekeke.... krg x p pameran kahwin kt shah alam ke?? aku x p pn, sbb semua dh settle... bln 7 wt kt mdvalley plak... slmt bershopping kwn2 ku....

ilicious said...

wah.. rugi plak tak g kenduri adib.. teringin nak tgk org kawin bwh pedang.. wah ezanur dah ade baby.. wah mie pun bakal eh.. hehe.. semuanye wah.. dlm sethn lagi, mesti lg byk update kan..

diamante said...

sian ili..itu la..jauh lagi..kikiki

Choco-mania said...

athirah : aku masuk sogo jap je..tu pon kat grd floor..tgk perfume,makeup,bedding set..hehe

azie : hehe..nnt bila2 meh le dtg umah kte kain itew..biasa2 je azie :) tp,kte berkenan la dihati :)

dal sonic : aah..aku gi kenduri adib..ramai gak yg dtg..aku ajak anim,tp dia keje..nak ajak ko gak,tp anim inform aku yg ko fly ke kuching hr tu..so,amacam kat sana? ok tak? :) hehe

Choco-mania said...

farah : aku tak smpt la nak gi pameran pengantin tu..kat plaza alam sentral kan..ahad lps aku gi shah alam..tgk adik aku..dah kebuluran..duit habis..hehe :)

ilicious : aah,dah byk progress bdk2 tikl skg..kenduri ainul kabe nnt u ada kan?mst mai naa :) nak pose 1 pic jasmine..mcm yg kte wat dulu2 tu ms last day kat skolah..igt lg tak?hehe :) anim pose maut!

diamante : yelah..sian ili..mmg trs bila dok jauh..takpe,nnt kte gath ok :)

yginsaf said...

wah aktiviti shopping sakan gitteww..

Choco-mania said...

yginsaf : haih..kopak den jap..hehehe :)