Aug 1, 2007

I had a BAD day!!

Yesterday was a very2 bad day for me..urgh..argh ;( I was kind of in hypertension situation all day..
first,aku smpai ofis kul10..giler betol! I was trapped in traffic jammed about 2hours bcoz of accident near KJ..mnla tak naik blood pressure aku ni..tak pasal2 muda2 lg dah ada penyakit..nauzubillah..mintak dijauhkan..
nsb baik kat ofis lega skit coz this month there is no new projects come in..stkt keje2 biasa tu takde la aku nak tensen kan..so,at 6 o'clock aku mcm biasalah,trs kemas brg..its time to chow ma..hehehe ;)

dgn relaxnya,aku drive carefully(coz aku pnh accident kat area puchong on da way to office in da morning,blh thn trauma gak aku pastu..hihihi) tibe2 dpn flyover kat bdr puchong,ntah mn sesat seekor kucing yg bulunya berwarna putih..cantik..
aku terkejut..panic..aku nak brek tibe2 dah tak sempat,so aku belasah jelah drive sambil pegang stereng kuat2 & jerit..Aaaaaaaah!!! tp,kucing tu lps..unfortunately,mmg dah ajal kucing tu smlm..kete blkg aku pon tak dpt nak elak & langgar kucing tu..mati..aku sempat perasan bulu kucing tu berterbangan mcm dlm citer katun tu..innalillah..tamatla riwayat kucing putih di LDP..

then,bila aku smpai je kat tol puchong,aku amk lane TUNAI..ms nak bg duit kat tol gate girl,seposen trjth..b4 ni,pnh gak duit aku trjth ms nak byr tol,tp minah2 tol gate yg lain ok je..minah ni kerek..dia srh aku bg gak seposen..aku pn ckpla..'dik,duit tu terjatuh,nnt adik amk ye'..dia bls..'kak,sy dh pnh terkene org tipu cm ni'..haaa,ade ke ptt minah tu ckp aku penipu..ceh!! geram betol aku..aku trs bg duit,n blah..dlm kete,aku jerit sekuat2nya...lantakla..asalkan lps sume tensen aku..

moral of the story..use touch-n-go whenever u drive..malaysian people,please drive carefully..if not u r making trouble to thousand drivers which they might in hurry to office in da morning

to all my frens...happy frenship day ;) hopes our frenship will long lasting 4ever...luv all of ya so much..muah ;)


my best frens..l-r: me,hafsah & nadiah...we still get along until now...our frienship is almost 12 years ;)

utm chicks...aha..its 10 of us & we called ourselves 10 bdk hitam..yeah,definetely we get together from 1st year until now..it almost 7years ;) back row :- l-r :anim,dayah(da one & only in 10 bdk hitam gang yg dah kawin..hehe)dal,fira
front row:- me,farah,zura,azie & tirah..not in pic..lela

4 comments:

athirah said...

fathi..happy friendship day too.. :)
aku lah yang paling malas updet blog! hhuhu

Choco-mania said...

aku pon mls gak..hehehe..tp,sjk mgu ni,angin ape tah dtg..rajinla plak ;p

ilicious said...

i've been tag rupenye.. 1st time reading ur blog.. keep on writing.. xde hepi-frenship-day-wish tuk jasminians ke?hehe nway hepi frenship day..

Choco-mania said...

khi ili ;) haa..for jasminias will be spesel entry..kuikuikui ;)
hepi frenship day