Sep 5, 2013

Eid 2013

Selamat Hari Raya!

Fuhhhh.... sorry sebab dah lama tak update blog. Bukan tahap berhabuk lagi ni, dah tahap dewa bersawang kot. Hihihi... Ada lagi ke yang keep following my blog? Insyallah, from today I promise to myself to write something at least 1 post per month. hehehe. Aci tak? ;p

Cerita raya.
Alhamdullilah, syukur dapat sambut Ramadhan & Syawal sekali lagi bersama yang tersayang. Last ramadhan, Nuha got a fever a few times. Risaunye. But, alhamdullilah she's doing fine a few days before raya :) This year, beraya kampung my parent first. Nuha memang excited balik kampung. Dia dah faham. Dalam kereta dengan girang menyanyi lagu Balik Kampung. Cute! Dia nyanyi part 'oho..ho..balik kampung'. Tu je yang dia hafal pon. Hehehe.

Pagi raya Nuha moody sebab tak cukup tidur. So nak bergambar pun payah. Ada berapa kerat jelah gambar first raya. Part duit raya, tak payah di ajar, dia dah tau. Bijak-bijak.






Oh...scenery kampung memang the best! Nostalgia gitu.

On open house, alhamdullilah this year around dapat jumpa member-member yang dah lama tak jumpa.

 Rumah wajib raya setiap tahun :)

Nak ajak bergambar pun dah susah sekarang.

2 comments:

ryyhan kamarudin said...

yey ada gak update :)(hehe kita yg update pun update citer raya lps dh abes raya)

in btwn, nice meeting u (terserempak kat ikea last time)

Fathiyah said...

hi raihan :)
glad to meet u to the other day. ms tgk ur boys, rs mcm penah tgk je. rupanya mmg pernah tgk kt blog mama dia. hehe. tulah, i ni br nak start activate my blog yg dh terbiar layu sepi. huhu.