May 9, 2012

Nuha is 1 year old

Nuha turned one last sunday. Alhamdullilah. I'm still remembered a day of her arrival. It was a smooth-sailing & quick delivery. Thank you Allah, it such a blessing to see my little baby grown up for the past 12months, eventhough Nuha ni tersangat la banyak kerenahnya...mak redha with this challenge. After all, it was a bittersweet moment & part of my motherhood journey. hehehe

Actually we had a day trip to Singapore on her 1st birthday (will blog about this later). So we haven't celebrate her birthday yet. Nuha, Ayah & Mama owed you a cake cutting (or smashing!) ngeheheee. Insyallah, it will be a small birthday party for her but the date is to be confirm later.
Happy 1st Birthday Nuha. Ayah & Mama will always love you! (sampai kamu besar, masuk sekolah, universiti, kerja, kahwin & ada anak...eh, tetibe je...hahaha) Muah muah muah.

11 comments:

goblogbyfarah said...

fathi, nuha dah jalan ke? besar dah dia lama tak jumpa...

nur easy said...

sekejap je masa berlalu kan.. tiba2 dah setahun.. selamat hari lahir nuha, semoga selalu dalam lindung rahmat dan kasihsayangNya

Suzie said...

kiss kiss to nuha!big girl now,ilyas pun sama dah big boy *terharu*

cikyuSnida said...

Happy belated birthday Nuha. She's such a gem Fathiyah.

yunayuni said...

Happy Bday Nuha :) Comelnya anak dara awk ni :)

Cahaya said...

happy birthday Nuha...Moga jadi anak yg terbaik ye sayang:-)

NURUL JAMIAN said...

sekejap je Nuha dah setahun. Comel

PurPLe LaDy AiFA said...

happy birthday nuha!!!!! arghh mmg minat ngan nuha ni dr dulu.. comey sgt!

Eida said...

Happy bday nuha.. Kejap jer dah besar mcm rasa baru jer mama ko pregnantkan nuha tau2 dah besar ansk dara ni.

juelee said...

happy beday nuha.. dah besa dah.. kejap je msa berlalu....

MamaIcha said...

ala, sekejap jer masa berlalu...happy 1st birthday nuha...muahsss