Feb 22, 2009

Maaf

Maaf dipinta kepada semua kawan2
kerna sampai saat ini saya masih blm berkesempatan
utk edit gambar2 sepanjang hari besar itew berlangsung

saya masih bdk baru belajar photo editing
almaklum sajalah...
saya tiada basic background it mahupun grafik
maka hasilnya begitu lambat!! huhu :(

dan di saat ini,
saya blm lagi mempunyai internet connection di rumah kami
sabar ya...harap2 awal bln dpn saya blh berinternet spt biasa
boring betul takde internet...mati kutu den...haha..LOL

kalo boleh...
mahu saja saya letak gambar yg begitu byk itew
utk tatapan kita bersama...
mengenang kembali detik indah semalam
cewah..hehe ;)

oleh itew,saya ingin berkongsi dgn kamu...
beberapa keping gambar buat tatapan semua...
enjoy :)



21 comments:

dibiuscinta said...

sama cantik sama padan...
cantik la kak murni mekap awak...nak tempah die di hari bahagia tp da full book lak..takde rezeki saya la..hehehe

.mawar. said...

hehe..lama tidak mendengar khabar. akak, sy nk mintak tlg sumthing ni. hehe. Malu nak mintk sini..sy email kat akak nnti yek :P

aisha said...

lawanyerrr kak fathi....
sweet je tgk... =)
akak amik mekap mane?

Anonymous said...

salam...
fathiyah ;) lama jugak sya
mnggu gmbar fathiyah ;D
tak sbr nk tgok..ehheee..

eeem...fathiyah..
kalu tak keberatan, boleh tak
sya tau dkt mana fathiyah beli
cadar utk bilik pgntin tu??
kalu boleh sya mo simple mcm tu..
tp tak dpt cari lagi laaa..



*aida ~brideTobe~

m@Ri@ said...

kamu cantik...=)

tia said...

cantiknya...perfect couple la korang..

tia said...

cantiknya...perfect couple la korang..

zuraida said...

hai...i browse2 n nampak gmbr ur wed ni...sangat lawa la make up u..nak tgk gmbr smua..publish la smua no make up artist u..pelamin u smua..i nak kawin dah ni..so nak wat preparation..

en_me said...

sedondon ghitewww.. tahniah

ungu violet said...

yewww cantik cantikkk!!!!lagilah fathi..


thanks tau dtg wedding kita hari tu..sorry ye kalau tak terlayan..ramai org la awak :(

tia said...

kak kita nampak gambar akak kat blog mukhriz latif..akak amik dy nyer service kew?
kewl nyer..

Iena said...

kamu di sini upanya...
hari2 sy bukak frenster mencarik kamunyer pic kwen...
akhirnya di sini kamu dpt kujejak...
waduh2... both of u look very loving...
happy 2 c ur hapiness...

Fathiyah said...

dibiuscinta : terima kasih :) awak tak dpt booked kak munie?erm,sori 4 u..kte pun dpt amik kak munie utk nikah je.kte igt nak booked dia utk mjls brtandang jugak tp dah ada org lain booked dlu..

mawar : hehe..akak menyepi sbb takde internet selama nih..skg dah blh aktif blk..hehe..nak mntk tlg?ok.boleh saja..nnt just emel akak k ;)

aisha : tahnks aisha.akak amik makeup dgn kak munie..

aida : sori lmbt bls msg awak..sooo sori..cdr tu kte bli kat metrojaya mid valley.kalo tak salah brand living moment..nnt kte check ye..design living moment mmg simple..basic white,off-white & cream :) selamat membuat persiapan kawen aida :)

maria : thank u awak :)

tia : thanks tia :)

zuraida : thanks awak.okey,insyallah kte akan bg sume details tu dlm ms terdekat..sori ye lmbt bls msg..

en.me : time kasih daun keladi en.me ;)

Fathiyah said...

ungu voilet : hehe..thanks awak..umah kte br ada internet.nnt kte publish gmbr lg ye..hehe..okies..pengantin mmg tak smpt nak lyn sume org la awak..kte phm..hehe

tia : aah,akak amik mukhriz latif dr CS jd photog ms kawen hr tuh..sengal jer kan..hehehe

Iena : aku dah lama tak bukak frenster..hehe..biasanya kat sni la aku updated..hehe :)

tia said...

owh padanla..
agak kebetulan gak sebab kita follow blog photograpger akak..
so agak terkezut bila tengok gambar akak ada kat blog dia..
first impression kt cakap macam penah nampak je gambar couple ni..compare pny compare..sah.
gambar akak

tia said...

owh padanla..
agak kebetulan gak sebab kita follow blog photograpger akak..
so agak terkezut bila tengok gambar akak ada kat blog dia..
first impression kt cakap macam penah nampak je gambar couple ni..compare pny compare..sah.
gambar akak

tia said...

owh padanla..
agak kebetulan gak sebab kita follow blog photograpger akak..
so agak terkezut bila tengok gambar akak ada kat blog dia..
first impression kt cakap macam penah nampak je gambar couple ni..compare pny compare..sah.
gambar akak

tia said...
This comment has been removed by the author.
deloress said...

Salam..

MasyAllah.. u look stunning on your wedding day :)

Care to share who's the make-up artist / mak/pak andam please ?

tQ

Fathiyah said...

tia : akak mmg admire hasil keje moqh dr dlu.ms jmpe dia kat mid valley last year,trs terpikat nak amik pakej photog dgn CS.hehe..mcm tulah citenye..tia mmg suka photog artwork ke?

deloress : thanks deloress :)
yg makeup kte ms nikah,munie ahmad..utk resepsi,nurjuma aty :)

tia said...

sangat suka.
boleh kata akan ternganga tengok gambar yang gila gempak cantik..
kakak sihat?